الدیب در این باره توضیح داد: مبارک که به سن 80 سالگی رسیده است به من گفت: آرزویم این است که پیش از مرگ به خانهام بازگردم.
این در حالی است که معمولا خانواده مبارک در مورد مسائل مربوط به او صحبت نمی کنند و اطلاعی نمی دهند و وکلا و مسئولان مصری نیز در مورد خروج او از بیمارستای نظامی المعادی هیچ توضیحی نداده اند.
اطراف منزل مبارک شبیه پادگان نظامی شده است
در همین ارتباط روزنامه الیوم السابع نوشت: اکنون اطراف محل زندگی مبارک در خیابان حلیم ابوسیف در نزدیکی قصر ریاست جمهوری الاتحادیه به یک پادگان نظامی تبدیل شده است زیرا در تمام ورودی و خروجی های این خیابان نیروهای امنیتی مستقر شده اند.
محمد کبیش رئیس سابق دانشکده حقوق قاهره و استاد حقوق جزا گفت: خروج مبارک از بیمارستان هیچ مانع قانونی ندارد زیرا وی دوران مجازات خود را سپری کرده است و اکنون هر لحظه منتظر ترک این محل است.
مبارک در آوریل سال 2011 بازداشت شد و مجازات سه سال زندان در ارتباط با فساد مالی معروف به قضیه قصرهای ریاست جمهوری را سپری کرده است و چندی پیش نیز از اتهام مشارکت در کشتار تظاهرات کنندگان در جریان انقلاب مردمی مصر تبرئه شد.
همچنین رجب عبدالکریم استاد قانون اساسی مصر گفت، مبارک به عنوان یک شهروند عادی به زندگی خود ادامه می دهد و به دلیل محکومیت قضائی و نیز سن بالا امکان فعالیت سیاسی ندارد.
اکنون دو اتهام مبارک در حال بررسی است یک مورد مربوط به کسب درآمدهای غیرقانونی و دیگری موضوع معروف به هدایای الاهرام، در نتیجه وی اجازه سفر به خارج ندارد.
در پی انقلاب 25 ژانویه اتهام های زیادی به مبارک و سران دولت او وارد شد که نمونه آن دست داشتن در کشتار معترضان و فساد و غیره بود اما حکم برائت وی از بیشتر این اتهام ها صادر شده است.
این در حالی است که چندی پیش در پی درخواست حسنی مبارک مبنی بر سفر به عربستان سعودی، نظام حاکم مصر با اشاره به لزوم ادامه تحقیقات در خصوص درآمدهای غیرقانونی و غیرمشروع مبارک، اعلام کرد ممنوع السفر بودن او همچنان به حال خود باقی است.