کد خبر: ۶۷۵۸۲۷
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۲:۱۳ 10 March 2017
 

دویست گرم ریکوتای کم چرب
یک چهارم قاشق غذاخوری پودر دارچین
یک سیب قرمز پوست کنده, بدون هسته و کاملا خرد شده
یک دوم پیمانه کنسرو گیلاس بدون هسته آب گرفته
پنج ورقه خمیر فیلو
اسپری روغن کانولا

 

اِشترودل یا اِسترودل نام یکی از شیرینی‌های اتریشی است. اشترودل ورقه نازکی از خمیر پخته است که لوله شده و لای آن شیرینی باشد. در تهیه شیرینی اشترودل در قدیم از شیرینی شرقی باقلوا الهام گرفته شده است. اشترودل ریکوتای سیب و گیلاس یکی از خوشمزه‌ترین نوع این شیرینی است که اکنون دستور پختش را در «تابناک» فرا میگیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha: