تشکر کنيا از آمريکا به خاطر کشتن سرکرده الشباب

یک سال قبل تروریست های مسلح وارد مرکز خرید وست گیت شدند و یکی از بیرحمانه ترین جنایات را در خاک کنیا مرتکب شدند.
کد خبر: ۴۳۲۴۸۵
|
۱۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۹ 06 September 2014
|
5863 بازدید
رئیس جمهور کنیا روز شنبه از آمریکا به خاطر کشتن سرکرده ستیزه جویان الشباب سومالی که مسئول کشتار سال گذشته در مرکز خرید «وست گیت» نایروبی بود تشکر کرد.

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از خبرگزاری فرانسه از نایروبی، اوهورو کنیاتا در بیانیه ای اعلام کرد کشته شدن احمد عبدی جودان در حمله هوایی آمریکا می تواند بخشی از غم خانواده های قربانیان محاصره این مرکز خرید را که دست‌کم 67 کشته و ده‌ها زخمی داشت کاهش دهد.

کنیاتا افزود: «یک سال قبل تروریست های مسلح وارد مرکز خرید وست گیت شدند و یکی از بیرحمانه ترین جنایات را در خاک کنیا مرتکب شدند. جودان طراح اصلی این حمله و کشتار در این مرکز خرید بود.»

اشتراک گذاری
برچسب ها
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت