بازدید 8768

۱۵ دستورالعمل ربیعی برای رشد جمعیت ایران

علی ربیعی، وزیرتعاون، کارو رفاه اجتماعی دراجرای سیاست های جمعیتی ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری خطاب به معاونین و روسای سازمان ها و موسسات وابسته به این وزارتخانه بخشنامه ای ۱۵ بندی صادر کرد.
کد خبر: ۴۰۲۶۵۶
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۵ 24 May 2014
علی ربیعی، وزیرتعاون، کارو رفاه اجتماعی دراجرای سیاست های جمعیتی ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری خطاب به معاونین و روسای سازمان ها و موسسات وابسته به این وزارتخانه بخشنامه ای ۱۵ بندی صادر کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی، در بخشنامه ربیعی خطاب به معاونین وزیر، روسای سازمانها و موسسات وابسته آمده است: ضمن قدردانی از دوراندیشی و توجه مقام معظم رهبری مدظله العالی به آینده ایران اسلامی در ابلاغ سیاستهای سلامت و نیز سیاستهای جمعیتی و در راستای تأکیدات رئیس جمهور محترم مبنی بر تلاش وزارتخانه ها برای تحقق منویات معظم له موارد ذیل جهت عملیاتی نمودن سیاست های جمعیتی ابلاغ می شود:

1-    در راستای بند 1 سیاست های جمعیتی، سازمان تامین اجتماعی موظف است در ارتباط با افزایش نرخ باروری به بیش از سطح جانشینی، تسهیلات لازم را در ارتباط با موانع بیمه ای فرزند سوم به بعد فراهم نماید.

2-    درراستای بند 2 سیاست های جمعیتی، به سازمان تامین اجتماعی تکلیف می گردد در ارتباط با پرداخت هزینه ازدواج به بیمه شدگان تامین اجتماعی تسهیلات لازم را فراهم آورد.

3-    در راستای بند 3 سیاست های جمعیتی، معاونت روابط کار موظف است در محیط های کار شرایط لازم را برای فعالیت مادران باردار فراهم ساخته تا مادران بتواند بدون دغدغه پس از طی دوران بارداری به محیط کار بازگردند و هیئت های تشخیص و حل اختلاف در این زمینه موظف هستند در چارچوب مقررات قانون کار اجازه اخراج پس از بازگشت از زایمان را ندهند.

    4- سازمان بیمه سلامت و سازمان تامین اجتماعی در جهت بند 3 سیاست های جمعیتی موظف هستند علاوه بر ارائه پوشش موثر بیمه ای داروهای ناباروری، ابعاد دیگر در این زمینه را مورد توجه قرار داده و امکانات خود را در جهت حل مشکلات زوج های نابارور تمهید کنند.

    5-    سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در راستای بند 4 سیاست های جمعیتی مکلف است در کنار آموزشهای مهارتی برای افراد شاغل و جویندگان کار نسبت به ارائه آموزش های منظم و مستمر در جهت ایجاد تعادل در رابطه بین شغل و کیفیت زندگی طراحی های لازم را از طریق تدوین استاندارد های آموزشی به عمل آورد.

  6-    در راستای اجرای بند 4 سیاست های ابلاغی، سازمان تأمین اجتماعی و بیمه سلامت ایرانیان تقویت نظام تامین اجتماعی و نیز در امتداد روند بیمه از سوی سازمان ها سعی در قوت بخشی به نظام بیمه ای و اعتباربخشی بیشتر به دفترچه ها را با جدیت پیگیری و برنامه ریزی نمایند.

7-     سازمان بهزیستی کشور در جهت اصول مندرج در بند 4 سیاست های ابلاغی مکلف به تقویت نظام ارائه مشاوره بر مبنای فرهنگ و ارزشهای اسلامی ایرانی بوده و برنامه ریزیهای کارشناسی شده برای گسترش ابعاد مشاوره و فعالیتی نظیر اورژانس اجتماعی را صورت دهد.

8-    معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت متبوع در راستای تحقق بند 5 سیاست های ابلاغی،برنامه ریزی مناسب برای ترویج فرهنگ کار همراه با سبک مصرف کالاهای ایرانی را با رویکرد توسعه اشتغال پیگیری نموده و نیز معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال در جهت تقویت نام و نشان تجاری کالاهای ایرانی موانع رشد کارآفرینان در این زمینه را برطرف نماید.

9-    در راستای بند 6 سیاست های جمعیتی، معاونت رفاه اجتماعی اجرای طرح امنیت غذایی را با هدف گذاری برای خانواده های کم توان مورد اهتمام قرار داده و بویژه با توجه به اهمیت هزار روز اول زندگی در جهت سلامتی جسمی و روحی کودکان مراقبت ها و برنامه ریزی های لازم در این خصوص تمهید نماید.

10-    سازمان تامین اجتماعی و صندوق بازنشستگی کشوری در جهت اجرای بند 7 سیاست های ابلاغی، ضمن اهتمام به تکریم هر چه بیشتر سالمندان و بازنشستگان، برنامه ریزی های لازم را برای توسعه امور درمانی و کاهش هزینه های درمان، سهولت و عدالت در دسترس و همچنین امور رفاهی با روش های گوناگون از جمله توسعه خانه های امید در شهرها را پیگیری نماید.

11-    در راستای بند 6 سیاست های جمعیتی، معاونت رفاه اجتماعی با فعال کردن شورای ساماندهی کودکان در معرض آسیب و شورای سالمندان و جهت دهی این شوراها با سیاست های ابلاغی جمعیت و نیز در جهت  اجرایی شدن مصوبات شوراهای مذکور تلاش لازم را معمول دارند.

12-     در راستای بند 8 سیاست های جمعیتی، معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال و سازمان آموزش فنی و حرفه ای بر اساس یک نیازسنجی نوین و با توجه به تغییرات فن آوری در عرصه نیروی کار و تغییرات فرهنگی، اقدام لازم برای آموزش های تخصصی متناسب با نیازهای جامعه و استعدادها و علایق آنان در جهت ایجاد اشتغال موثر و مولد را فراهم نماید.

13-     سازمان بیمه عشایر و روستاییان مکلف است در راستای بند 10 سیاستهای ابلاغی، گسترش بیمه روستاییان و عشایر، موانع موجود را بررسی نموده و همچنین سازمان بیمه سلامت در جهت ارتقاء بیمه همگانی سلامت ایرانیان تقویت سرانه بیمه روستاییان و عشایر را مد نظر قرار دهد.

14-     در راستای بند 11 و 12 سیاستهای ابلاغی، سازمان تامین اجتماعی موظف است تمهیدات لازم برای بیمه اجتماعی هموطنان خارج از کشور را فراهم نموده و از طریق تشکیل دفتر بیمه ایرانیان خارج از کشور زمینه امنیت روانی و تأمین اجتماعی آنان جهت بازگشت به ایران، برنامه ریزی لازم را انجام دهد.

   15-     موسسه کار و تامین اجتماعی و موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی مکلف هستند  پژوهش های مداوم را جهت اجرایی نمودن سیاست های جمعیتی و حمایتی با تأکید بر ایجاد اشتغال و رفاه و بیمه اجتماعی با شاخص های بومی و اجتماعی در برنامه های پژوهشی سال 1393 قرار دهند.
 
تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۳۲
انتشار یافته: ۱۷
سربازي رو بردارين كه خدايش رو مخه.
من در تعجبم با این کمبودآب اشامیدنی که پیش بینی میشود تا 30سال طول بکشد و بالابودن هزینه های زندگی چطور مردم را وادار به تولید مثل میکنید؟!!!!!!!
مرد مومن بچه ای از بدو تولدتا ازدواج وتحصیل دانشگاه بر عهده پدر مادر می باشد و با هزینه های سرسام آور دولت محترم در این مورد چه نقشی دارد فکری به این هزینه ها بکنید بعد به فکر زاد وولد باشید.
lاینها که همه برای تولد فرزند بود، بعدش چی میشه؟ شیر خشک، پوشک، لباس، درمان، دندان، مدرسه، کار، ازدواج، مسکن، محل تدفین و ....
یکی از مشکلات خود من برای باردار شدن اینه که بچه روم کجا بزارم؟ نمیتونم که بچه 6 ماه رو بسپارم دست مهد کودک و سر نزنم اگه ادارمون مهد داشت خوب میشد اصلا یه قانون بزارید که تمام موسسات و اداره هایی که کارمند زن دارن مهد باید داشته باشند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۲۹ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۳
البته بهتر اینه که به زن ها حقوق بدهند که خانه داری و بچه داری کنند. کار اداره رو هم بسپارند دست همان مردها. البته به استثنای چند شغل که برای اونها میشه یک مهد کنار مرکز شغلی در نظر گرفت
آقای ربیعی بعد از بچه دار شدن چی؟
اونوقت چه می کنید.
بچه دار شدن عین قانون عرضه و تقاضا در اقتصاد است. همه دلشون می خواد بچه شون خواهر و بردار داشته باشد. آما یا این وضع و اوضاع اقتصادی یه دونه هم زیاد است. این بنودی که شما صادر می کنید(منظورم بندها می باشد) بدرد جامعه نمی خوره. خودتونو خسته نکنید.
تنها راه افزايش جمعيت ، بالا رفتن سطح رفاه و ايجاد امنيت و آسايش در زندگي مردم و ثبات سياسي و اقتصادي است.
مهمترين عامل براي نرخ رشد جمعيت ابتدا بايد زمينه اشتغال جوانان را فراهم نمايند و سپس تشويق آنان براي ازدواح . ايا برآوردي شده است چند ميليون جوان بالا 30 سال هستنند كه نمي توانند ازدواج كنند.
یک بند بیشتر لازم نداره اونم وضعیت اقتصادی درست بشه
اگر تورم کم شود. کرایه خانه ها ارزان شود و قدرت خرید مردم بالا رود. احتیاج به این بندها و دغدغه ها نیست جمعیت رشد صعودی میگیرد. ولی الان که مردم از صبح تا شب کار میکنند و حتی برای کرایه خانه شان کم می آورند تا برسد به خوراک ولباس همسر و فرزند ترجیح میدهند مجرد بمانند یا حداقل فرزندی نداشته باشند.
بزرگترین مانع تورم و گرانیه من الان یه پسر دارم از عهده خرجش بر نمیام حالا بیام دو تاش کنم که چی مگه سرم درد میکنه؟
آقا جان برادر من بخاطر بيكاري بچه نميارند يه كار بهش بديد تا بچه دار شوند
همه اینها را حذف میکردین و 1 بند اضافه می کردین:
به ازای هر فرزند 1.5 میلیون تومان به خانواده پرداخت شود.
هزينه اولاد سوم طبق قانون كار پرداخت نميشود
خيلي جالب بود لطفا يك سري به بيمارستانها بزنيد و ببينيد كه اين بيمه هاي كه ما داريم هيچ كارايي نداره و همه هزينه هاي پزشكي رو خودمون بايد پرداخت كنيم و در ضمن هر ماه پول بيمه رو هم بايد بديم
به کارمندان قراردادی حق اولاد 6500 تومان تعلق میگیرد بعد همه جا در مورد بچه دار شودن صحبت میشه لااقل کاری کنند حق اولاد کارمند قرادادی و پیمانی و رسمی یکی بشه
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل