آخرین خبرسربازان آمریکا و اسرائیل دیگر ‌در امان نخواهند بود
20966بازدید

مهرانگیز راستین در ایران بازداشت شد

گروه علاج از بازداشت مهرانگیز راستین در استان کهگیلویه و بویراحمد توسط نهادهای امنیتی خبر داد.

مهرانگیز راستین در ایران بازداشت شد

به گزارش تابناک، گروه علاج که گفته گروهی برای معرفی وطن فروشان است، اعلام کرده که بازداشت راستین در پی پیگیری‌های این گروه و بر اساس اطلاعات و مستندات ارائه‌شده درباره فعالیت‌های او انجام شده است.

گروه علاج تاکید کرده است که راستین در برخی تحرکات میدانی، از جمله حضور یا دعوت به تجمعات ضد جمهوری اسلامی ایران، نقش داشته است.

بر اساس اعلام این گروه، فرد بازداشت‌شده همچنین در برگزاری تجمعات در خارج از کشور نقش داشته و با طرح درخواست‌هایی برای آغاز جنگ علیه ایران، در راستای اهداف دولت آمریکا فعالیت کرده است.

گروه علاج اعلام کرده است که شناسایی و معرفی این فرد با همکاری یکی از ایرانیان مقیم خارج از کشور صورت گرفته است.

این گروه در پایان از مخاطبان خود خواسته است اطلاعات و مستندات مربوط به فعالیت‌های افرادی را که در راستای اهداف آمریکا علیه ایران فعالیت می‌کنند، برای پیگیری‌های بعدی از طریق پیام رسان ایتا و بله در اختیار آن قرار دهند.

منبع: فارس

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.