بازدید 54529
54529 بازدید
هدف از سناریوسازی غرب درباره انفجار پادگان سپاه چیست؟
یک روز پیش از مراسم خاکسپاری هفده شهید حادثه انفجار در پادگان سپاه پاسداران در ملارد ـ واقع در غرب استان تهران ـ رسانههای صهیونیستی، اروپایی و آمریکایی، سناریوهای گوناگونی برای این انفجار نوشتند و بر پایه آن سناریو هم به تحلیل و فضاسازی رسانهای پرداختند؛ اما هدف آنان از این سناریونویسی در این شرایط زمانی چیست و چه کار باید کرد؟
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۰ - ۰۰:۴۶ 15 November 2011
کد خبر: ۲۰۳۷۵۴
| ۲۴ آبان ۱۳۹۰ - ۰۰:۴۶ 15 November 2011
| 54529 بازدید
54529 بازدید
|
رسانههای رژیم صهیونیستی با همراهی رسانههای غربی، سناریوهای گوناگونی برای انفجار پادگان سپاه نوشته و بنا بر آن، جنگ روانی جدیدی را علیه ایران آغاز کردهاند.
به گزارش «تابناک»، یک روز پیش از مراسم خاکسپاری هفده شهید حادثه انفجار در پادگان سپاه پاسداران در ملارد ـ واقع در غرب استان تهران ـ سازمان منافقین با شتابزدگی، این انفجار را به دلیل آزمایش موشکی در آن پادگان دانستند؛ سناریویی که باطل بودن آن به دقت بسیاری نیاز نداشت.
در این میان، روزنامههای رژیم صهیونیستی نیز از فرصت بهره برده و تلویحی موساد را عامل انفجار روز شنبه در ایران دانستند؛ فرضیهای که تنها استنادش به اظهارات یک مقام ناشناس غربی است، چرا که یک مقام اطلاعاتی غرب نیز در گفتوگو با «یورو نیوز» آن را تأیید کرده و آن را کار موساد دانسته است.
در کنار این دو سناریو، سناریوهای دیگری نیز مطرح شد که کما بیش در اخبار منتشر شد.
اما هدف از چنین فضاسازی رسانهای چیست؟
1 ـ پس از انفجار در پادگان سپاه، مسئولان امر، دلیل این واقعه را جابجایی مهمات تشخیص دادهاند و طبیعی است تا مشخص شدن علت اصلی این حادثه توسط متخصصان، مدتی طول خواهد کشید؛ اما در این مدت، این رسانهها با جوسازی رسانه ای، درصدد نشان دادن قوت و قدرت رژیم صهیونیستی در ایجاد خرابکاری در پادگانهای سپاه پاسدران انقلاب اسلامی، هستند. نکته اینکه نه جزییاتی از این عملیات منتشر و نه به مطلب قابل استنادی استناد میکنند، بلکه تنها رسانهها را به کار گرفتهاند، تا آنچه را واقعیت ندارد، آما آنان آن را میخواهند در دنیا جا بیندازند.
2 ـ صهیونیستها با این عملیات روانی، دو هدف را با یک نشان خواهند زد؛ از یک طرف، با القای اینکه چنین انفجارهایی کار آنان بوده است، میکوشند توان و قدرت عملیاتی خود را در ایران نشان دهند. بنا بر چنین سناریویی، طبیعتا مقامات ایرانی چون از واقعیت امر آگاهند، طبیعتا این اخبار را تکذیب میکنند. درست در چنین بزنگاهی است که رژیم صهیونیستی بهره خود را میبرد و در عملیات تروریستی دیگر که علیه ایران، همچون ترور اندیشمندان هستهای ایران انجام میدهد، مقامات ایرانی را بر سر دو راهی میگذارد.
بدین ترتیب، اگر ایران در رخدادهای تروریستی دیگر، این رژیم را به عنوان عامل ترور معرفی و محکوم کنند، این رژیم این محکومیت را دال بر توان و قدرت ایجاد خرابکاری و انجام عملیات در خاک ایران میداند و اگر ایران عملیاتهای تروریستی رژیم صهیونیستی را معرفی و محکوم نکند، این رژیم باز هم بهرهبرداری کرده و خود را از اتهام تروریسم دولتی دستکم علیه ایران تبرئه میکند.
گویا، در آینده برای مقابله با فضاسازی رسانهای رژیم صهیونیستی ـ که با همراهی رسانههای غربی هم همراه است ـ هوشمندی خاصی باید اندیشیده شود، چرا که تقریبا مسلم است با بهکارگیری استانداردهای دوگانه در عرصه بینالمللی درباره مفاهیم توسط کشورهای غربی، نقش رسانه بیش از پیش پررنگ خواهد شد، چرا که هماکنون اذعان به انجام عملیات تروریستی در خاک یک کشور ولو به دروغ، عملیات تروریستی به شمار نمیرود و با هیچ محکومیتی روبهرو نمیشود، بلکه در عوض، توان بالای اطلاعاتی و قدرت نظامی به شمار میرود!
در چنین شرایطی، حقوق و قواعد بینالمللی کاری از پیش نمیبرد، بلکه این رسانه و تبلیغات هستند که باید وظیفه خود را به خوبی در رویارویی با این جنگ روانی جدید انجام دهند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید