آخرین خبرهواپیمای قطری ۴ ساعته برگشت خورد
10بازدید

فیفا به دنبال پس‌گرفتن میزبانی مکزیک

فدراسیون جهانی فوتبال(فیفا) به خاطر جنگ و آشوب در مکزیک به دنبال تغییر میزبانی مسابقات جام جهانی است.

فیفا به دنبال پس‌گرفتن میزبانی مکزیک

به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ «فیفا به فکر گرفتن میزبانی جام جهانی از مکزیک است»، این گزارش امروز (دوشنبه) نشریه گاردین بعد از آشوب و جنگ در چندین ایالت مکزیک به خاطر قتل سردسته بزرگترین کارتل موادمخدر است.

کارتل CJNG که سرکرده‌اش توسط ارتش مکزیک به قتل رسیده ۱۹ هزار عضو دارد و با عملیات گسترده در ۲۱ ایالت از ۳۲ ایالت مکزیک، قدرتمندترین کارتل مکزیک محسوب می‌شود.

این جنگ از روز گذشته در شهر گوادالاخارا، میزبان جام جهانی ٢٠٢۶ با حمله غافلگیرکننده ارتش مکزیک به محل اقامتگاه «منچو»، رهبر کارتل نسل جدید جالیسکو (CJNG) آغاز شد.

قتل سردسته کارتل‌های موادمخدر مکزیک باعث شده تا طرفداران این باند تبهکار شهر را به تسخیر خود دربیاورند و آشوب‌ها به کل کشور کشیده است.

طبق گزارش نشریه گادرین، اعضای این باند موادمخدر با توجه به نفوذ گسترده در کشور ۲۱ جاده اصلی از ۲۶ جاده را مسدود کردند و بسیاری از ماشین‌ها و مغازه‌ها را به آتش کشیدند.

در این درگیری تاکنون ۸ نفر از نیرو‌های امنیت مکزیک کشته شدند.

براساس گزارش این رسانه، تمام نیرو‌های امنیتی مکزیک مشغول این جنگ داخلی هستند و در این شرایط جنگی، فدراسیون جهانی فوتبال به فکر لغو میزبانی مکزیک از جام جهانی ۲۰۲۶ افتاده و احتمال دارد این بازی‌ها به آمریکا و کانادا منتقل شوند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.