میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

نایب قهرمانی تنیسور ایرانی در تورنمنت صربستان

نماینده تنیس ایران در هفته سوم رقابت‌های تنیس صربستان با کسب عنوان نایب قهرمانی به کار خود پایان داد.
کد خبر: ۱۳۲۳۲۱۷
| |
2712 بازدید

نایب قهرمانی علی یزدانی در تورنمنت تنیس صربستان

به گزارش تابناک به نقل از مهر؛ علی یزدانی در ادامه حضور خود در رقابت‌های تنیس صربستان و در هفته سوم این مسابقات در دیداری پایانی برابر نماینده آرژانتین به میدان رفت و با نتیجه ۲ بر صفر تن به شکست داد.

وی در این دیدار با نتایج ۶ بر ۳ و ۷ بر ۶ شکست خورد و به عنوان نایب قهرمانی دست یافت. یزدانی پیش از رسیدن به فینال رقیبان خود از انگلستان، بوسنی و ایتالیا را شکست داده بود.

یزدانی پیش از این و در تور جهانی تنیس تهران موفق شده بود قهرمانی این رقابت‌ها را از آن خود کند تا اولین ایرانی باشد که به این عنوان دست یافته است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟