صدور رأی یک پرونده خودرویی کثیرالشاکی

رئیس شعبه پنجم دادگاه انقلاب اسلامی شهرستان قزوین از صدور رأی شرکت پیشگامان خودروی رادین تات خبر داد.
کد خبر: ۱۳۲۲۴۵۲
|
۲۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۳ 12 August 2025
|
530 بازدید

به گزارش تابناک  به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان قزوین،، حمید بابایی در این باره توضیح داد: این شرکت که از سال ۱۴۰۱ در تاکستان فعالیت داشته، به بهانه پیش فروش خودرو با جمع آوری سپرده‌های مردم، بدون مجوز قانونی و اذن سپرده‌گذاران، اقدام به فعالیت‌های اقتصادی در سایر حوزه‌ها کرده است.

بابایی ادامه داد: این شرکت چهار متهم حقیقی و حقوقی دارد و دارای ۵۴۲ شاکی است، که توانسته در مدت فعالیت خود با تبلیغات فریبنده، بیش از ۳۴۹ میلیارد تومان از سرمایه‌های مردم را جذب کند.

رئیس شعبه پنجم دادگاه انقلاب اسلامی شهرستان قزوین گفت: متهم ردیف اول و دوم به اتهام مشارکت در اخلال در نظام اقتصادی به صورت عمده از طریق وصول وجوه کلان به صورت قبول سپرده اشخاص حقیقی تحت عنوان مضاربه که منجر به حیف و میل اموال مردم و اخلال در نظام اقتصادی شده است به ترتیب به ۲۰ و ۱۵ سال حبس محکوم شده است. 

وی اظهار کرد: برای متهم حقوقی ردیف سوم که شرکت پیشگامان خودرو رادین خودرو تات است حکم انحلال صادر شده و متهم ردیف چهارم نیز به اتهام معاونت در عناوین اتهام ذکر شده، به ۱۰ سال حبس محکوم شده است.

بابایی در باره رد اموال سرمایه‌گذاران گفت: طبق رأی صادره دادگاه، متهمین موظف هستند بر اساس آخرین قرارداد و با احتساب شاخص تورم بانک مرکزی نسبت به رد اموال مالباختگان اقدام نمایند.

رئیس شعبه پنجم دادگاه انقلاب اسلامی شهرستان قزوین سه‌شنبه ۲۱ مرداد، اضافه کرد: این رأی بدوی بوده و قابل فرجام خواهی در دیوان عالی کشور است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # پل ترامپ
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت