مدیر مسئول روزنامه کیهان در مراسم گرامیداشت روز خبرنگار گفت: موجودیت ما نظام سلطه را تهدید می‌کند و بالعکس این درگیری ادامه‌دار است و تنها میدان‌های نبرد ممکن است تغییر کند.
شریعتمداری: موجودیت ما نظام سلطه را تهدید می‌کند

به گزارش تابناک، حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان در مراسم گرامیداشت روز خبرنگار که عصر امروز سه‌شنبه در دانشگاه جامع انقلاب اسلامی برگزار شد به تغییر ماهیت جنگ در عصر حاضر اشاره کرد و گفت امروز فضای جنگ شناختی است و میدان نبرد ذهن انسان‌هاست.

شریعتمداری ادامه داد: جنگ شناختی یعنی همان‌گونه فکر کنید که دشمن می‌خواهد در فرمول جدید قدرت ماشین جنگی تعیین‌کننده نیست بلکه رفتار انسان‌هاست که از افکارشان سرچشمه می‌گیرد.

مدیر مسئول روزنامه کیهان با اشاره به تقابل جمهوری اسلامی با نظام سلطه تأکید کرد: موجودیت ما نظام سلطه را تهدید می‌کند و بالعکس این درگیری ادامه‌دار است و تنها میدان‌های نبرد ممکن است تغییر کند.

وی در ادامه خطاب به اصحاب رسانه گفت: رسانه‌ها باید بر عملیات روانی دشمن مسلط باشند و پنج واحد درس عملیات روانی را گذرانده و با شناخت صحنه هوشمندانه عمل کنند دشمن با دین و دانش ما مشکل دارد و ردپای آن کاملاً مشهود است.

مدیر مسئول کیهان با اشاره به جنگ دوازده روزه اخیر خاطرنشان کرد: دشمن تصور می‌کرد می‌تواند با ایجاد آشوب داخلی پیروز شود اما پاسخ مقتدرانه ملت ایران آن‌ها را به سمت آتش‌بس سوق داد امروز باید هوشیار باشیم زیرا دشمن دست از توطئه برنداشته است.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط
نظرات
کاربر مهمان -> 1404/05/14
پاسخ

ایشان در یک عالمی دیگر است. به ایشان باید گفت که واقعیتها چیز دیگری را بیان می‌کند.

کاربر مهمان -> 1404/05/14
پاسخ

اول تنگه را ببند.

کاربر مهمان -> 1404/05/14
پاسخ

عالی

کاربر مهمان -> 1404/05/14
پاسخ

موجودیت این آقا تمام بشریت را تهدید میکند

ایران -> 1404/05/14
پاسخ

شما ایران آباد کردی چه عالی

کاربر مهمان -> 1404/05/14
پاسخ

موجودیت جنابعالی کل دنیا رو تهدید میکنه

جانباز -> 1404/05/16
پاسخ

آقای شریعتمداری کشور را باید خردمندان و پاک اندیشان تابع و مجری سیاست های رهبری اداره کنند ،نه تندروهای مدعی . پس از گذشت نیم قرن ، هنوز بر طبل تو خالی ایده های مخربتان می کوبید. اصلاح رفتارهای غلط و اشتباه، صداقت و شجاعت می خواهد .

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار