«حسین افشین»، معاون علمی رییس جمهور، معاونش را به دلیل عدم پیگیری امور محوله و نارضایتی زیست بوم دانش بنیان از اقدامات معاونت اقتصاد دانش بنیان عزل کرد.
به گزارش تابناک به نقل از جماران؛ حسین افشین در نامه ای معاون خود را برکنار کرد.
«حسین افشین»، معاون علمی رییس جمهور، معاونش را به دلیل عدم پیگیری امور محوله و نارضایتی زیست بوم دانش بنیان از اقدامات معاونت اقتصاد دانش بنیان عزل کرد.
احتیاجی به این نامه نبود مهمتر از این نامه انتصاب فردی قوی، متخصص، متعهد و همراستا و توانمند در این پست است
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۳:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۲
اتفاقا به چنین نامههایی بهشدت نیاز هست
۱. برای اینکه مردم بفهمند مملکت بیصاحب نیست و اگر مدیری درست کار نکنه عژل میشه
۲. برای اینکه سایر مدیران حساب کار دستشون بیاد.
۳. برای اینکه وقتی دلیل عزل یک مدیر روشن بشه، سایر مدیران ارشد، دوباره منصوبش نمیکنن به یه جایگاه مهمتر
ناشناس
|
|
۱۳:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۲
0
6
پاسخ
تقصیرارو انداختی گردن معاونت
حمیدرضا
|
|
۱۴:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۲
1
9
پاسخ
کاملا مشخص است معاون علمی رئیس جمهور ناپخته است.
ناشناس
|
|
۰۸:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۴
0
2
پاسخ
برای قضاوت باید در اکوسیستم بود و دید که آن کسی که عزل شده واقعا به دلایل درست عزل شده یا مدیران جدید که هیچ سابقه اجرایی نداشته اند و نه مفهوم دانش بنیان را می دانند و نه از اقتصاد سردرمی آوردند، و حالا یک شبه در جایگاهی نشسته اند که مدیرانی مثل دکتر ستاری آن را خلاقانه به وجود آورده اند، از روی بی سوادی افراد را عزل می کنند.