آخرین خبراقای فوتبال ایران درگذشت
3بازدید

اعلام زمان برگزاری بزرگداشت شهید سیدحسن نصرالله

باتوجه به تشییع و تدفین شهید سید حسن نصرالله در روز یکشنبه پنجم اسفندماه در بیروت، نهاد امامت جمعه مراسم بزرگداشت شهید سید حسن نصرالله را در مصلاهای نماز جمعه و مساجد برگزیده سراسر کشور، برگزار می‌کند.

اعلام زمان برگزاری بزرگداشت شهید سیدحسن نصرالله

مراسم بزرگداشت شهید سید حسن نصرالله در مصلاهای نماز جمعه کشور برگزار می‌شود.
 
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، حجت‌الاسلام علی نوری سخنگوی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه از برگزاری مراسم بزرگداشت شهید سید حسن نصرالله در مصلاهای نمازجمعه سراسر کشور خبر داد و گفت: باتوجه به تشییع و تدفین شهید سید حسن نصرالله در روز یکشنبه پنجم اسفندماه در بیروت، نهاد امامت جمعه مراسم بزرگداشت شهید سید حسن نصرالله را در مصلاهای نماز جمعه و مساجد برگزیده سراسر کشور، برگزار می‌کند.
 
سخنگوی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه افزود: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده در روز یکشنبه پنجم اسفند، پس از اقامه نماز مغرب و عشاء، مجموعه برنامه‌های سخنرانی، ختم قرآن و نماز لیله‌الدفن به صورت ویژه در مصلی‌های نمازجمعه سراسر کشور و مساجد محوری،  برگزار می‌شود تا اجتماع مردم ‌علاقه‌مند، متدینین و مسجدی‌ها را شاهد باشیم.
 
نوری پیرامون اطلاع‌رسانی عمومی و انعکاس رسانه‌ای این مراسم گفت: طی دو روز آینده جزئیات این مراسم در رسانه‌ ملی زیرنویس و جدول جزئیات برنامه‌ها به صورت رمزینه در گوشه صفحه تلویزیون در دسترس مردم قرار خواهد گرفت. 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.