صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

کشف ۳۸ دستگاه رمز ارز در کرمانشاه توسط سربازان گمنام

۳۸ دستگاه استخراج رمز ارز توسط اطلاعات سپاه پاسداران ناحیه امام سجاد (ع) کرمانشاه کشف و ضبط شد.
کد خبر: ۱۲۸۳۶۸۰
| |
12329 بازدید
|
۲
کشف ۳۸ دستگاه رمز ارز در کرمانشاه توسط سربازان گمنام

 تابناک از کرمانشاه، به نقل از روابط عمومی سپاه نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه، اقدامات فنی و اطلاعاتی توسط پاسداران گمنام امام زمان (عج) در سپاه امام سجاد (ع) کرمانشاه و با هماهنگی دستگاه قضائی تعداد ۳۸ دستگاه استخراج رمز ارز کشف و ضبط شد.
 
براساس این گزارش پس از اطلاع پاسداران گمنام امام زمان (عج) در سپاه امام سجاد (ع) کرمانشاه از وجود تعدادی دستگاه استخراج رمز ارز غیرمجاز در یکی از محلات شهر، رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت که پس از  انجام تحقیقات گسترده موفق به شناسایی محل نگهداری این دستگاه ها در یکی از محله‌های شهر کرمانشاه شده است.
 
همچنین،پس از هماهنگی با مقام قضائی بازرسی‌های لازم به عمل آمد و در بازرسی‌های انجام گرفته تعداد ۳۸ دستگاه استخراج رمز ارز و تعدادی دستگاه پاور به همراه تجهیزات مربوطه  کشف و ضبط شد.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۱۲ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۷
اینارو چکار می کنند؟
سجاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۳۴ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۸
یادش بخیر چقدر دلم براش سوخت من اونجا بودم
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات