بازدید 23492
23492 بازدید
اولین صید پرسپولیس رسما به استقلال پیوست
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۳۸۷ - ۱۳:۱۱ 23 June 2008
کد خبر: ۱۲۷۳۹
| ۰۳ تير ۱۳۸۷ - ۱۳:۱۱ 23 June 2008
| 23492 بازدید
23492 بازدید
هاشم بیک زاده که با باشگاه پرسپولیس قرارداد داخلی به امضاء رسانده بود، رسما به تیم استقلال تهران پیوست.
به گزارش مهر، هاشم بیک زاده اولین بازیکنی بود که در فصل نقل و انتقالات با عقد قرارداد داخلی برای حضور در تیم پرسپولیس رسما اعلام آمادگی کرد و حتی با پیراهن شماره 16 پرسپولیس کنار کاشانی عکس یادگاری انداخت اما شرایط نه چندان مساعد باشگاه پرسپولیس او را بر آن داشت تا با پشت کردن به آنچه با مدیران این باشگاه امضا کرده بود به عضویت باشگاه استقلال در آید.
بیک زاده امروز با حضور در هیئت فوتبال استان تهران، قرارداد یک ساله خود را با باشگاه استقلال به ثبت رساند تا اولین بازیکنی باشد که رسما در فصل نقل و انتقالات به جمنع آبی پوشان می پیوندد.
مصطفی شهبازی، دبیر هیئت فوتبال استان تهران ، انتقال رسمی هاشم بیک زاده از مقاومت سپاسی شیراز به باشگاه استقلال را تایید کرد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.