ته چین
واکنش ایتالیایی به ماکارونی ایرانی
در ایتالیا به عنوان مهد اسپاگتی و ماکارونی، شیوه پخت ماکارونی به کلی با دستور پخت ماکارونی به شیوه ایرانی متفاوت است و آنها روی غذاها و سبک پختش نیز تعصب خاصی دارد و سعی میکنند این سبک پخت را به عنوان فرهنگ غذایی و میراثشان حفظ کنند. حال یک ایرانی مهاجر در آلمان برای یک ایتالیایی، ماکارونی به سبک ایرانی پخته که با واکنش غیرمنتظرهای مواجه شده است. در تابناک میبینید.
گزارش خطا
پسندها:
۰
اخبار مرتبط
غیر قابل انتشار: ۳
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۵۲
ته دیگ یا نون باید باشه یا سیب زمینی
چرب و چیل و طلایی باید باشه
چرا آبروی ایران را می بری ؟
نه دیگ هم برای ما حیثیتی است واقعا
پاسخ ها
تاکادا نائومی
| ۰۱:۲۲ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۷
ناشناس
| ۰۶:۳۲ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۷
پاسخ ها
ناشناس
| ۰۶:۳۵ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۷
پاسخ ها
ناشناس
| ۰۶:۳۷ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۷
پاسخ ها
ناشناس
| ۰۶:۳۸ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۷


