در ایتالیا به عنوان مهد اسپاگتی و ماکارونی، شیوه پخت ماکارونی به کلی با دستور پخت ماکارونی به شیوه ایرانی متفاوت است و آنها روی غذاها و سبک پختش نیز تعصب خاصی دارد و سعی میکنند این سبک پخت را به عنوان فرهنگ غذایی و میراثشان حفظ کنند. حال یک ایرانی مهاجر در آلمان برای یک ایتالیایی، ماکارونی به سبک ایرانی پخته که با واکنش غیرمنتظرهای مواجه شده است. در تابناک میبینید.
تو که بلد نیستی چرا می پزی آخه ؟
ته دیگ یا نون باید باشه یا سیب زمینی
چرب و چیل و طلایی باید باشه
چرا آبروی ایران را می بری ؟
نه دیگ هم برای ما حیثیتی است واقعا
مگه ایتالیا هم میگن ناموسا؟؟ بدترین ته دیگی رو داد به طرف. من یا سیب زمینی میزارم و یا نان لواش برای ته دیگی. بعید میدونم کسی در ایران اینجوری ته دیگی ماکارونی رو درست کنه.