میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

نماینده کرمانشاه استعفا داد

علی نیکزاد نایب رییس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی روز چهارشنبه _ ۲۳ آذر_ گفت: آقای ابراهیم عزیزی نماینده کرمانشاه با سابقه حضور در مجلس، شورای نگهبان و دولت و فرزند شهید است. دولت رایزنی‌های زیادی با او کرده و به یک توافق با رییس جمهور رسیده است. ایشان استعفای خود از مجلس را علی رغم میل باطنی‌شان تقدیم کرده است.
کد خبر: ۱۱۵۴۹۰۴
| |
61498 بازدید
|
۲

نماینده کرمانشاه استعفا داد

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، نایب رییس مجلس شورای اسلامی نامه استعفای ابراهیم عزیزی نماینده کرمانشاه را اعلام وصول کرد.

 علی نیکزاد نایب رییس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی روز چهارشنبه _ ۲۳ آذر_ مجلس شورای اسلامی با اشاره به درخواست استعفای ابراهیم عزیزی نماینده کرمانشاه گفت: آقای ابراهیم عزیزی نماینده کرمانشاه با سابقه حضور در مجلس، شورای نگهبان و دولت و فرزند شهید است. دولت رایزنی‌های زیادی با او کرده و به یک توافق با رییس جمهور رسیده است. ایشان استعفای خود از مجلس را علی رغم میل باطنی‌شان تقدیم کرده است.

متن نامه استعفای ابراهیم عزیزی نماینده کرمانشاه از نمایندگی مجلس شورای اسلامی به شرح زیر است:

«ریاست محترم مجلس شورای اسلامی

سلام علیکم.

احتراما با توجه به نظر رییس جمهور مبنی بر خدمت در دولت، به همین دلیل استعفا از نمایندگانی مجلس شورای اسلامی تقدیم می‌گردد.»

بیشتر بخوانید

ابراهیم عزیزی در دوره پنجم مجلس نیز نماینده مردم کرمانشاه بود؛ عضویت در شورای نگهبان و همچنین معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور در دولت نهم از دیگر سوابق و مسئولیت‌های اجرایی وی است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۰
در انتظار بررسی: ۸۸
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۰ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۳
صندلی از بین نمی رود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۸ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۳
این همه تغییر در مناصب با اصول حکمرانی خوب کاملا در تضاده
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت