یک پژو ۴۰۵ در زاهدان بین مردم اسلحه پخش می‌کرد

گرگیج یکی از دستگیر شدگان حمله به کلانتری در زاهدان خبر از توزیع سلاح در بین مردم توسط یک خودرو پژو 405 می دهد.
کد خبر: ۱۱۴۲۹۳۹
| |
24916 بازدید
یک پژو ۴۰۵ در زاهدان بین مردم اسلحه پخش می‌کرد

به گزارش «تاباک» به نقل از ایسنا، عبد الرحیم گرگیج به عنوان یکی از افراد درگیر در حوادث زاهدان پس از دستگیری در ویدئویی به خبرنگار می‌گوید:

بعد از نماز جمعه ما دیدیم که شلوغ شد و مردم به سمت پاسگاه سنگ می‌زدند وی دلیل این شلوغی را تجاوز به یک دختر اعلام می کند.

گرگیج در توصیف اتفاقات حمله به کلانتری زاهدان گفت: من بعد از نماز به خانه رفتم برادرانم گفتند در خانه بمانم ولی من دوباره به همانجا برگشتم.

این فرد دستگیر شده می گوید که زمانی که به محل شلوغی ها برگشته مسلح نبوده ولی در مسیرسه نفر در پژو405 می‌گفتند که مردم را دارند می کشند و جعبه ماشین را باز کردند و اسلحه به مردم دادند. وی در این ویدئو مدعی است که تحت تاثیر جو این اسلحه را پذیرفته است و اصلا به عواقب آن فکر نکرده است.

وی در نهایت از مردم می خواهد که به شایعات گوش نکنند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت