ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

هک یک خبرگزاری ایرانی توسط صهیونیستها صحت دارد؟

برخی رسانه‌ها شامگاه یکشنبه از هک خبرگزاری فارس توسط یک گروه هکری وابسته به رژیم صهیونیستی خبر دادند.
کد خبر: ۱۱۳۳۸۹۸
| |
8564 بازدید
هک یک خبرگزاری ایرانی توسط صهیونیستها صحت دارد؟


به گزارش تابناک به نقل از همشهری آنلاین، برخی رسانه‌ها شامگاه یکشنبه از هک خبرگزاری فارس توسط یک گروه هکری وابسته به رژیم صهیونیستی خبر دادند.

گروه فنی خبرگزاری فارس با رد این شایعه اعلام کرد: وب سایت خبرگزاری فارس معمولاً به صورت روزانه مورد حمله سایبری از خارج کشور قرار می‌گیرد اما تاکنون این حملات نتوانسته خللی در سرویس‌دهی خبرگزاری فارس ایجاد کند.

گروه فنی خبرگزاری فارس اعلام کرده در پی حمله اخیر نیز دسترسی برخی آی پی‌های مهاجم خارج کشور به دلیل تلاش برای خرابکاری محدود شده است اما همانطور که مخاطبان ملاحظه می‌کنند سایت خبرگزاری فارس به آدرس Farsnews.ir بدون هیچ مشکلی در دسترس است.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار