میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

کودک ۶ ساله میاندوآبی در زرینه رود غرق شد

عصر روز یکشنبه پسر ۶ ساله یکی از روستاهای میاندوآب در رودخانه زرینه‌رود غرق شد.
کد خبر: ۱۱۲۸۱۰۳
| |
5975 بازدید
کودک ۶ ساله میاندوآبی در زرینه رود غرق شد


به گزارش تابناک به نقل از خبرآنلاین، کودک ۶ ساله میاندوآبی در زرینه رود غرق شد.
رسانه‌های منطقه آورده اند ؛ این کودک به همراه خانواده خود در سواحل رودخانه مشغول بازی کردن بود براثر بی‌غفلتی خانواده به درون رودخانه افتاد.

والدین این کودک پس از مدتی متوجه می‌شوند که فرزند در کنارشان نیست و دقایقی بعد پیکر کودک بر روی آب نمایان می‌شود و پدرش برای نجات او به آب می‌زند.

پدر این کودک پس از بیرون کشیدن پیکر او از آب، بلافاصله او را به بیمارستان «عباسی» میاندوآب آورد اما متاسفانه این پسربچه جان باخته بود و تلاش کادر درمان برای احیای وی نیز بی‌نتیجه ماند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان میاندوآب با تایید این خبر گفت: پسر ۶ ساله اهل روستای «نصیرکندی» از توابع بخش مرکزی این شهرستان در رودخانه زرینه‌رود غرق شد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات