میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
سقوط آزاد تیمی که با مدیریت گرشاسبی و هدایت ویسی قعرنشین شد

فولاد از آلومینیوم اراک هم سه گل خورد

کد خبر: ۱۰۸۴۴۶۱
| |
5364 بازدید

دیدار تیم‌های فوتبال آلومینیوم اراک و فولاد خوزستان با برتری پرگل میزبان به پایان رسید.

به گزارش تابناک ورزشی، در روز پایانی مسابقات هفته دوم لیگ برتر فوتبال ایران، تیم‌های فوتبال آلومینیوم اراک و فولاد خوزستان از ساعت 18 امروز (چهارشنبه) در ورزشگاه امام خمینی (ره) اراک به مصاف هم رفتند که این بازی با برتری 3 بر صفر میزبان خاتمه یافت.

علیرضا نقی‌زاده در دقیقه 58، پوریا آریاکیا در دقیقه 86 و علی فاتح در دقیقه 90 گل‌های شاگردان خطیبی را به ثمر رساندند تا آلومینیوم در جدول 4 امتیازی شود. فولاد نیز با این شکست همچنان بدون امتیاز ماند و با 6 گل خورده در دو بازی به انتهای جدول رفت.

قضاوت این دیدار برعهده میثم حیدری بود که به میلاد فخر‌الدینی، محمود قائد رحمتی و علیرضا نقی‌زاده از آلومینیوم و به میلاد بدرقه از فولاد کارت زرد نشان داد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت