۴ ایرانی، متهم به تلاش برای ربودن مسیح علی نژاد شدند

به گزارش «تابناک» به نقل از عصر ایران از منابع خبری مختلف، در کیفر خواست وزارت دادگستری آمریکا که به تازگی فاش شده است مشخص شد دادستان آمریکا ۴ ایرانی را متهم به تلاش برای ربودن مسیح علی نژاد ساکن نیویورک کرده است.
به گفته مقامات قضایی امریکا: بهادریفر دهم تیرماه در کالیفرنیا دستگیر شد اما چهار نفر دیگر در ایران هستند. این تیم به رهبری علیرضا فراهانی، در حال برنامهریزی برای ربودن علینژاد از منزلش تا ساحل و یافتن قایق تندرو برای انتقال او به ونزوئلا بودهاند تا بعد مسیح علینژاد را به ایران منتقل کنند. این تیم قبلا در کانادا، بریتانیا و امارات فعال بود.
بنابر بیانیه وزارت دادگستری آمریکا، این افراد دست کم از ژوئن ۲۰۲۰ در حال طراحی برای ربودن مسیح علینژاد و انتقال او به ایران از مسیر ونزوئلا بوده و در این مدت منزل مسیح علینژاد و اطرافیان او را با تجهیزات عکسبرداری و فیلمبرداری تحت نظر داشتند.
دادستان آمریکا در نیویورک گفت: این چهار ایرانی قصد داشتند این روزنامه نگار را به زور دستگیر و او را به ایران منتقل کنند.
بنابر اعلام دادگستری آمریکا، چهار نفر به اسامی محمود خاضعین، علیرضا فراهانی، کیا صادقی و امید نوری به برنامه ریزی برای ربودن مسیح علینژاد متهم هستند. آنها در کنار نیلوفر بهادریفر، به توطئه برای نقض تحریمها، تخلف بانکی و پولشویی نیز متهم شدهاند.
جالبه عین متن های رسانه های غربی را کپی پیست می کنی
بهتره شما هم از این توهم خارج بشی
وقتی اعلام میکنن عمومی یعنی مطمئن هستن
امثال شما کیهانیان هستید که سوتی میدید تو این مدل رفتارها
مسی علینزاد کیلو چنده
کلاً چهل کیلو پوست و استخون که این حرف ها رو نداره
اون هم آدمه؟؟
اگر تحمل مخالفت رو نداری بدون مشکل از تو هست نه اون
در ضن انقدر خودمون خائن و وطن فروش داریم که نگو






