پاسخ کمیسیون ملی یونسکو به یک ابهام مجازی

کمیسیون ملی یونسکو به یک ابهام مجازی درباره یک قرارداد کاری پاسخ داد.
کد خبر: ۱۰۶۳۸۲۱
| |
7628 بازدید
پاسخ کمیسیون ملی یونسکو به یک ابهام مجازی

 

به گزارش تابناک ه نقل از روابط عمومی کمیسیون ملی یونسکو ایران، در پی تلاش برخی کانال‌های مجازی برای ایجاد ابهام و در راستای شفاف سازی، دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو ایران توضیحاتی ارائه کرد.

حجت‌الله ایوبی در مورد ابهامات مطرح شده درباره دریافت مبلع توسط وی از شهرداری تهران اظهار کرد: هیچ قراردادی با هیچ دستگاهی نداشته و ندارم و در این باره اشتباه کرده اند.

وی افزود: شهرداری تهران بابت کمک‌های کمیسیون ملی یونسکو ایران کمک هزینه‌ای به مبلغ ۳۳۸ میلیون تومان به این کمیسیون پرداخت کرده است که این رقم و نحوه پرداخت کاملا شفاف است.

ایوبی تأکید کرد: شهرداری تهران این هزینه‌ها را به کمیسیون ملی یونسکو ایران و نه به شخص پرداخت کرده است.

وی عنوان کرد: در سامانه مذکور اشتباهاتی رخ داده است و همه اسناد شفافیت این موضوع موجود است.

دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو - ایران تأکید کرد: شهرداری تهران با کمیسیون ملی یونسکو ایران طرف قرار داد است و این دو بخش با یکدیگر همکاری دارند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت