بازدید 16366
۸

ایران چندمین کشور ثروتمند جهان است؟

به نوشته فوربس بیش از ۲۵۰ هزار ثروتمند در ایران زندگی می کنند.
کد خبر: ۱۰۶۱۰۲۵
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۴۰۰ - ۰۸:۵۶ 30 June 2021

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، نشریه فوربس در گزارشی بوشت که با وجود تشدید تحریم های آمریکا و شیوع گسترده کرونا، تعداد میلیونرها (کسانی که یک میلیون دلار و بیشتر ثروت دارند) به طرز قابل توجهی بیشتر شده است. تعداد ایرانیان ثروتمند در سال ۲۰۲۰ بیش از ۲۱ درصد نسبت به سال قبل آن بیشتر شده؛ در حالی که متوسط جهانی ۶.۳ درصد بوده است. ثروت این افراد نیز طی همین سال بر حسب دلار ۲۴.۳ درصد افزایش داشته است.

از جمله دلایل اصلی افزایش ثروت برخی افراد، رشد بی سابقه ۶۲۵ درصدی شاخص بورس تهران در سال ۲۰۲۰ بود. ( در مقام مقایسه، رشد شاخص اس اند پی ۵۰۰ بورس نیویورک تنها ۱۶ درصد بود.) دولت ایران حمایت زیادی از رشد بورس کرد و یک درصد از ذخایر صندوق ثروت ملی را به این بازار تزریق کرد.

اکنون حدود ۲۵۰ هزار میلیونر در ایران وجود دارد. بخش دیگری از این میلیونرها ثروت خود را مانند دیگر نقاط جهان از ارزهای دیجیتالی به دست آورده اند. به نوشته این نشریه، دولت ایران تسهیلاتی برای استخراج ارزهای دیجیتالی فراهم کرده که این فعالیت را برای بسیاری سودآور کرده است.

اکنون ایران چهاردهمین کشور ثروتمند جهان است و تعداد میلیونرها در آن حتی از عربستان نیز بیشتر است؛ کشوری که با حدود ۲۱۰ هزار میلیونر در رده هفدهم جهان قرار دارد. به ادعای این نشریه، با این حال توزیع درآمد در ایران چندان عادلانه نیست و بین ثروت دهک های بالا و پایین جامعه تضاد آشکاری وجود دارد. حدود ۶۰ درصد جمعیت ایران طبق اعلام شورای کار ایران به نوعی با فقر دست و پنجه نرم می کنند.

این نشریه در ادامه ادعاهایش نوشت: از زمان خروج دولت ترامپ از برجام، اقتصاد ایران با مشکلات بیشتری مواجه شده و نرخ تورم عموما رو به افزایش بوده است. نرخ تورم در ایران به محدوده ۵۰ درصد رسیده است.

فوربس در ادامه به نقل از یک کارشناس می نویسد: این اختلاف طبقاتی باعث شده است تا برخی از شهروندان ایرانی احساس تبعیض در توزیع امکانات رفاهی و اقتصادی داشته باشند.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
فریت بار
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۲۷
انتشار یافته: ۸
خیلی دلم می خواد بدونم از این 250 هزار نفر چند نفرشون افراد وابسته به حکومت هستند یا از راه ارتباط با حکومت ارتزاق می کنن.
نشریه فوربس قادر به درک وجود ساختار به عمد معیوب قانونی ایران نیست که رانت برای ثروتمند شدن یک شبه خواص را باز می گذارد اینجا کارتل ها قدرت در دست دارند و قوانین را برای ثروت اندوزی بیشتر تغییر می دهند مفهوم وطن و نوع دوستی مرده است ارزش ریال را کاهش می دهند تا بدهی شان کاهش یابد!!! اینجا وابستگان حکومتی زمین منبع طبیعی، بورس خلاصه هرچیزی را به بازی می گیرند تا کلاه برداری کنند و کانادا ملک بخرند
فوربس بهتر از مسئولان ما حال و روز مردم رو فهمیده...

حدود ۶۰ درصد جمعیت ایران طبق اعلام شورای کار ایران به نوعی با فقر دست و پنجه نرم می کنند.
نرخ تورم در ایران به محدوده ۵۰ درصد رسیده است.
برخی از شهروندان ایرانی احساس تبعیض در توزیع امکانات رفاهی و اقتصادی داشته باشند.
بگیرید پرتقال فروووش رااااا
این نشریه در ادامه ادعاهایش نوشت: از زمان خروج دولت ترامپ از برجام، اقتصاد ایران با مشکلات بیشتری مواجه شده و نرخ تورم عموما رو به افزایش بوده است. نرخ تورم در ایران به محدوده ۵۰ درصد رسیده است.
اين کجايش از نظ شما ادعا هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يک واقعيت محض هست تازه نرخ تورم خيلي بيشتر از اين هست که نوشته شده
در کشور ایران که اقتصادی بسیار ناسالم و البته نیمه ورشکسته دارد تنها راه ثروتمند شدن ، کسب مال از روشهای نامشروع است . حتی آندسته از افراد هم که بواسطۀ حقوق ها و در آمدهای نجومی به ظاهر قانونی به ثروت رسیده اند اگر در کشوری بودند که نظام مالیاتی عادلانه داشت ، اینگونه ثروتمند نمی شدند . جان کلام در ایران با وضع اقتصادی معلوم ، اگر در خیابان ماشینهای چند میلیاردی دیدید می توانید قسم حضرت عباس بخورید که از هر ده تا ، نه تای آنها مستقیم از طریق دزدی ، رانت ، زدوبند و ... بدست آمده و آن یکی هم به شدن مشکوک است .
بیشتر میلیونرها و یا در حقیقت میلیاردهای ایران با مکیدن خون مردم و راه ها یخلاف به این ثروتها دست یافته اند وگرنه با کار شرافتمندانه در ایران نمی توان به چنین ثروت هایی دست یافت و حتی یک پزشک بسیار موفق هم نمی تواند در همه عمرش بیشتر از چند میلیون دلاری در بیاورد. میلیاردرهای واقعی ایران که با زحمت و از راه درست به ثروت دست یابته باشند واقعا انگشت شمار هستند.
حالا فهمدیم علت واردات 250 هزار دوز فایزر چی بوده.
برچسب منتخب
# انتخابات # محمدباقر قالیباف # مصطفی پورمحمدی # سعید جلیلی # علیرضا زاکانی # امیرحسین قاضی زاده هاشمی # مسعود پزشکیان # انتخابات ریاست جمهوری