كلاهبرداري از طريق آگهي‌هاي اينترنتي

کد خبر: ۱۰۴۶۰۰
| |
3058 بازدید

فردي كه با درج آگهي گسترده در اينترنت و به بهانه فروش خودرو با تسهيلات ويژه اقدام به كلاهبرداري كرده بود پس از دستگيري روانه زندان شد.

چندي پيش فردي با طرح شكايتي گفت: از طريق آگهي در وب سايت‌هاي اينترنتي با شركت فروش خودرو آشنا شدم كه اقدام به فروش خودرو با تسهيلات ويژه مي‌كرد.

پس از مراجعه به محل شركت و تكميل فرم جديد خودرو مبلغ 20 ميليون ريال از من گرفته و قرار شد مابقي آن را به‌صورت اقساط پرداخت كنم اما هنگامي كه براي تحويل خودرو به آنجا مراجعه كردم متوجه تخليه محل و كلاهبردار بودن مسئولان آن شدم.

 با ثبت شكايت شاكي و ديگر شاكيان پرونده تحقيقات در اين زمينه آغاز شد كه پس از انجام بررسي‌هاي لازم متهم اصلي پرونده به نام علي_الف شناسايي شده و پس از چند ماه دستگير و روانه زندان شد و تلاش ماموران براي دستگيري ديگر متهمان پرونده ادامه دارد.
آخرین اخبار اجتماعی و حوادث ایران و جهان را در تابناک اجتماعی بخوانید.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت