مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
تعداد بازدید : 15656
کد خبر:۱۰۴۵۵۹۴
کد خبر:۱۰۴۵۵۹۴
54912 بازدید
نظرات: ۲
ته چین؛

طرز تهیه پیاز چغرتمه

خورش پیاز چغرتمه یکی از غذاهای خوش طعم گیلانی است طعم بسیار خوشمزه و تقریبا شیرینی دارد. این خورش معمولاً با برنج سرو می‌شود اما گروهی نیز آن را با نان می‌خورند. دستور پخت این خورش خوش طعم را در تابناک فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۲ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
جالبه همه این اسامی ترکی اند ولی در ایران هر کدام را به یه محل نسبت می دن قورمه - قیمه - دلمه - چغرتمه - شیشلیک - جغور بغور و غیره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
بعد از 60 سال چغرتمه رب دار دیدیم!!!
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟