تعداد بازدید : 60012
کد خبر:۱۰۴۴۱۲۸
کد خبر:۱۰۴۴۱۲۸
79016 بازدید
نظرات: ۹
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۰ | ۱۴۰۰/۰۲/۰۴
24 April 2021
ته چین؛

دستور پخت ناز کباب

ناز کباب یک نوع کباب کوبیده ساتوری ابداعی است که جواد جوادی آشپز حرفه‌ای پخته است. طرز تهیه این کباب کوبیده تند که با مخلوط گوسفند و گوساله تهیه می‌شود را اکنون فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Singapore
۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۶
کاش تتو هاش رو نمی دیدم.
پاسخ
ناشناس
چقدر خردمندی تو
ناشناس
Singapore
۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۴
جالب بود. یک‌ شباهت هایی به ادانا کباب ترک ها داشت.
پاسخ
شهرام
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۶
ناز کبابتان عالی بود اقای جوادی از آموزش خوبتان هم سپاسگزارم
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۳
پس روش تهیه ؟
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۲۰:۱۸
واقعا شما هم دلتون خوشه گوشت کجا بود مرغ هم دیگه نیست بعد شما دستور کوبیده با گوشت گوسفند و گوساله میذارین!!!!!؟؟؟؟
پاسخ
علیرضا
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۲۰:۲۷
سلام فکر بکنم کسی که این دستورهای غذایی رو در این سایت مینویسه یا در ایران نیست یا از وضع مردم خبر نداره دوست عزیز مردم این روزا از رو اجبار یا بدبختی پای مرغبجای مرغ میخورن اونوقت شما ناز کباب رو بهشون یاد میدی .یادم میاد یک زمان به صدا وسیما گفته بودن فقر مردم رو نشون نده نکنه مشابه این دستور رو به شما هم دادن
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۰:۲۴
اسم بهتر از این نبود آیا؟؟؟! خخخخ
پاسخ
صدیق
United Arab Emirates
۳۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۰
دمت گرم
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.