حقوق ورودی واردات گوشی‌های موبایل ساخته شده خارجی بالای ششصد (۶۰۰) دلار برابر دوازده درصد( ۱۲% )تعیین می‌گردد.
نرخ مالیات برای گوشی‌ها تعیین شد

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در مصوبه ای حقوق ورودی واردات گوشی های موبایل بالای ۶۰۰ دلار را ۱۲ درصد تعیین کردند.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (چهارشنبه) و در ادامه بررسی جزئیات لایحه بودجه ۱۴۰۰ در بخش درآمدی بند الحاقی ۱ به تبصره ۸ را تصویب کردند.

براساس این مصوبه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات موظف است کلیه تبلت‌ها و ساعت‌های هوشمند بارکد خوان و مبدل ارتباطات ثابت به سیار وارداتی و تولید داخل را در سامانه هوشمند مدیریت تجهیزات سامانه‌ای(همتا) ثبت نمایند. منابع حاصله به ردیف ۱۱۰۴۱۰ جدول شماره(۵) این قانون واریز می‌شود.

حقوق ورودی واردات گوشی‌های موبایل ساخته شده خارجی بالای ششصد (۶۰۰) دلار برابر دوازده درصد( ۱۲% )تعیین می‌گردد.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط
نظرات
کاربر مهمان -> 1399/12/06
پاسخ

اینا از خود شرکت سازنده بیشتر سود میکنن

کاربر مهمان -> 1399/12/06
پاسخ

جالبه اینها نگاه می کنند ببینند امریکا و غرب چه مالیاتهایی می گیرند و اینها هم می گیرند بعد از اونظرف داپم می گن اقتصاد اسلامی کلا هر اقتصادی که پول ستانی توش باشه مود قبول اینهاست بعد نمی بیینند که امریکا به شهرونداش چه امکاناتی میده که عوضش اون مالیات رو میگیره

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار