بازداشت شهردار و یک عضو شورای شهر آبسرد

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان دماوند از بازداشت شهردار و یک عضو شورای اسلامی شهر آبسرد در استان تهران خبر داد و گفت: تعداد دستگیری‌ها در شهرداری آبسرد به ۱۸ نفر رسید.
کد خبر: ۱۰۲۳۲۹۸
| |
9288 بازدید
بازداشت شهردار و یک عضو شورای شهر آبسرد


به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، محمدتقی تقی‌زاده اظهار کرد: برای رسیدگی به پرونده تخلفات مالی و ساختمانی در شهرداری آبسرد، شهردار و یکی دیگر از اعضای شورای شهر آبسرد به عنوان متهم بازداشت شدند.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان دماوند با بیان اینکه اتهام این افراد موارد مالی است گفت: رسیدگی به این پرونده در دادسرای عمومی و انقلاب دماوند به صورت ویژه در حال انجام است و با بازداشت این دو متهم، تعداد بازداشت‌شدگان در این پرونده به ۱۸ نفر رسید.

پیش از این تقی‌زاده از بازداشت ۱۶ متهم دیگر در این پرونده خبر داده و گفته بود یک نفر از اعضای شورای شهر هم بازداشت شده است.

شهر آبسرد از توابع شهرستان دماوند در ۴۵ کیلومتری شرق تهران واقع است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت