بازدید 10287
۳

وضعیت کرونا در پایتخت از زبان روسای بیمارستان‌ها

تنی چند از روسای بیمارستان های دولتی پایتخت که درگیر بیماران کرونایی هستند، از وضعیت این بیماری گفتند.
کد خبر: ۱۰۱۶۷۴۴
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۳ 23 November 2020

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صداوسیما، گفت: آمارها نشان می‌دهد بیش از ۹۵ درصد بیمارانی که به موقع برای درمان به بیمارستان مراجعه کرده بهبود پیدا کرده اند.

رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در برنامه تیتر امشب یک شنبه شب شبکه خبر گفت: آمارها نشان می‌دهد بیش از ۹۵ درصد بیمارانی که به موقع برای درمان به بیمارستان مراجعه کرده بهبود پیدا کرده اند.

خسرو صادق نیت افزود: بیماران نباید از بیمارستان بترسند، زیرا دیر مراجعه کردن به بیمارستان تأثیر درمان را کمتر می‌کند.

رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) گفت: اتفاقی که در موج سوم بیماری شاهدش هستیم مراجعه و حضور اعضای خانواده ها است، گاهی در یک اتاق ۳ تخته ما، همه اعضای یک خانواده بوده اند و متأسفانه اغلب آن‌هایی که بیماری زمینه‌ای داشتند شاهد فوتشان بوده ایم.

وی، مردم را به رعایت مقررات و فاصله گذاری مناسب توصیه کرد و افزود: تجربه‌ها نشان داده است که اجتناب از مهمانی‌ها و دورهمی‌ها و شرکت نکردن در تجمعات، قطعی میزان بیماری را کاهش می‌دهد و زنجیره انتقال بیماری را می‌شکند.

رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) گفت: با اطمینان عرض می‌کنم که در بیمارستان‌های دانشگاهی، دارو و درمان بر اساس اطلاعات علمی درست تجویز می‌شود و ما از داروهایی که اثربخشی آنها تأیید نشده استفاده نمی‌کنیم و داروها همه تحت پوشش بیمه هستند و از بیماران حدود ۱۰ درصد هزینه دریافت می‌شود و حتی اگر بیماران بیمه هم نباشند خدمات را بر اساس تعرفه دولتی دریافت می‌کنند.

صادق نیت افزود: به لحاظ تجهیزات و هم دارو، وضع بسیار مطلوبی داریم و در این باره کار بزرگی انجام شده است.

رئیس بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) نیز با اشاره به اینکه افزایش موارد بیماری و ابتلاء به علت آزمایش‌های (تست) بیشتری است که گرفته می‌شود، گفت: تمام داروهایی که در دنیا به عنوان داروهای مؤثر شناخته می‌شوند در تمام بیمارستان‌های ما موجود است و این داروهای بیمارستانی است که بر اساس مقررات درمانی تجویز و متناسب با شرایط و سن و سال بیمار استفاده می‌شوند.

تقی ریاحی افزود: در شرایط فعلی کشور، علت اصلی فوت بیماران کرونا مراجعه نکردن به موقع به بیمارستان است.

حمیدرضا گودرزی رئیس کمیته اجتماعی ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، هم در ارتباطی تصویری با برنامه با اشاره به همکاری بسیار خوب مردم در رعایت مقررات منع رفت و آمد از ساعت ۲۱ تا ۴ صبح گفت: شهروندانی که مقررات را رعایت نکنند با پیامک به آنها اعلام می‌کنیم که مرتکب تخلف شده اند و ۲۰۰ هزار تومان جریمه می‌شوند.

محمد طالب پور رئیس بیمارستان سینا هم از کاهش تعداد بستری‌ها در چند روز اخیر خبر داد و گفت: این محدودیت‌ها عامل نجات جان بسیاری از هموطنان خواهد شد و مراجعه بیماران نسبت به قبل تا نصف کاهش پیدا کرده است و تعداد فوتی‌ها هم تا چند روز دیگر سیر کاهشی پیدا خواهد کرد.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۳
این ویروس کرونا 2019 فوق العاده خطرناکه نه اینکه علم برای مردم گفته برای اینکه رییس دولت تدبیر و امید اینگونه خودشو قرنطینه کرده
در این ستاد کرونا یک ضعف بزرگ وجود دارد: قدرت آنالیز وقایع را ندارند. مثلا وقتی می بینند 51% از تست های مثبت کرونا با یکدیگر فامیل هستند فورا نیجه می گیرند 51% سرایت ها ناشی از دورهمی های خانوادگی است. ایرادش کجاست؟
خیلی ساده، فضای نمونه تصادفی نیست. بفرموده خود ستاد کرونا، بدلیل محدوذیت منحصرا از موارد بدحال تست گرفته می شود یعنی فضای نمونه به ژنتیک وابسته است. چون بدحالی در کووید19 به ژنتیک وابسته است.
ترس بزرگتر من این است تمام کابینه چنین سطح هوشی داشته باشند.
برای اینکه این مشکل ترس از مراجعه برطرف بشه، باید تشخیص در محل انجام بشه و درمان در منزل. حالا که امکان تستس سریع با تعداد 100 هزار عدد در روز فراهم شده است باید بیمارنی که علائم دارند و اطلاع دادند، توسط اورژانس موتور سوار در منزل تست بشوند. اگر تشخیص داده شد، یک دست بند الکترونیکی بزنند که تا دو هفته قرنطینه بمانند و از خانه خارج نشوند و تحت نظر باشند.
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها # توماج صالحی
آخرین اخبار