کد خبر: ۱۰۱۰۲۳۴
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 27 October 2020
خیارشور یک خوراکی از نوع شور است. برای تهیه خیار شور، خیار قلمی را در یک بازه زمانی مشخص در آب شور و سرکه یا محلول‌های مشابه مانند اسید لاکتیک قرار می‌دهند. پیش از این طرز تهیه خیارشور را در تابناک فراگرفته‌اید و اکنون به شکل جداگانه تکنیک طعم سازی برای خیارشورهای آماده و به خصوص خیارشورهای خارجی را با طعم مطلوب رایج در ایران با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha: