قیمت نفت ۱۰ درصد دیگر جهش کرد

قیمت‌های نفت که در معاملات روز چهارشنبه ۲۲ درصد جهش کرده بودند در آغاز معاملات پنج‌شنبه هم با جهش ۱۰ درصدی روبرو شدند.
کد خبر: ۹۷۵۴۳۰
| |
11299 بازدید
قیمت نفت ۱۰ درصد دیگر جهش کرد

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از سی‌ان‌بی‌سی، قیمت‌های نفت که در معاملات روز چهارشنبه ۲۲ درصد جهش کرده بودند در آغاز معاملات پنج‌شنبه هم با جهش ۱۰ درصدی روبرو شدند.

این جهش قیمت در حالی اتفاق افتاد که گزارشات نشان داد افزایش میزان ذخایر انبارهای نفت آمریکا از آنچه انتظار می‌رفت کندتر است.

تا ساعت ۷:۲۳ به وقت تهران، قیمت پیش‌خرید هر بشکه نفت خام نیمه‌سنگین تگزاس غرب آمریکا، دابلیوتی‌آی، ۱۰.۱۶ دلار یا ۱.۵۳ دلار جهش کرد و به ۱۶.۵۹ دلار بازگشت.

قیمت پیش‌خرید هر بشکه نفت خام برنت، بنچ‌مارک بین‌المللی قیمت نفت، ۷.۸۱ درصد یا ۱.۷۶ دلار جهش کرد و به ۲۴.۳۰ دلار رسید.

از سوی دیگر انتشار گزارشات مثبتی در مورد داروی جی‌لید، به عنوان یک درمان بالقوه برای ویروس کرونا، باعث شد تا حال‌وهوای بازارهای جهانی بهتر شود.

اداره اطلاعات انرژی آمریکا رسماً اعلام کرد که ذخایر انبارهای نفت این کشور در هفته گذشته ۹ میلیون بشکه افزایش یافته است. این در حالی بود که تحلیل‌گران اقتصادی شرکت‌کننده در نظرسنجی فکت‌ست، پیش‌بینی کرده بودند میزان این ذخایر ۱۱.۷ میلیون بشکه بالا رفته باشد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت