شرط موفقیت سفر آبه به تهران از دید خسروی
سخنگوی شورای عالی امنیت ملی اعلام کرد: بازگشت آمریکا به برجام و جبران خسارت‌های وارد شده به ایران می‌تواند تضمینی برای موفقیت سفر نخست‌وزیر ژاپن به ایران باشد.
به گزارش ایسنا، کیوان خسروی سخنگوی شورای عالی امنیت ملی در صفحه توئیتر خود با اشاره به سفر برنامه‌ریزی شده روز چهارشنبه شینزو آبه نخست‌وزیر ژاپن به تهران نوشت: تلاش برای "بازگشت آمریکا به برجام و جبران خسارت‌های وارد شده به ایران" و "رفع تحریم‌های فرا سرزمینی واشنگتن علیه کشورمان" که هر دو از اصول مورد پذیرش و تاکید جامعه بین‌المللی است می‌تواند تضمینی برای موفقیت سفر نخست‌وزیر ژاپن باشد.
 
 
درباره اهداف سفر آبه به تهران گمانه‌زنی‌های مختلفی وجود دارد، اما گفته می‌شود که تلاش برای مجاب کردن ایران برای نشستن بر سر میز مذاکره با آمریکا یکی از اهداف سفر نخست‌وزیر ژاپن به تهران است.
 

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط
نظرات
کاربر مهمان -> 1398/03/18
پاسخ

ﺍﻣﺮﯾﮑﺎ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺍﯾﻦ ﻫﺴﺖ ﮐﻪ ﻣﻄﻤﺌﻦ ﺑﺸﻪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺣﻤﻠﻪ ﻧﻈﺎﻣﯽ ﺑﻪ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺣﻤﻠﻪ ﺗﻼﻓﯿﺠﻮﯾﺎﻧﻪ ﺍﺗﻤﯽ ﻭ ﻣﻮﺷﮑﯽ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ . ﺑﻪ ﻫﻤﯿﻦ ﺩﻟﯿﻞ ﺩﺭ ﭘﯽ ﺟﻠﻮﮔﯿﺮﯼ ﺍﺯ ﺩﺳﺘﯿﺎﺑﯽ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺑﻪ ﺳﻼﺡ ﺍﺗﻤﯽ ﻭ ﻣﻮﺷﮏ ﻗﺎﺭﻩ ﭘﯿﻤﺎ ﺍﺳﺖ . ﺣﺎﻻ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﮐﻪ ﻣﻄﺮﺡ ﻫﺴﺖ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﭼﺮﺍ ﺑﻌﻀﯽ ﺍﺯ ﺳﯿﺎﺳﺘﻤﺪﺍﺭﺍﻥ ﺗﺼﻮﺭ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﺑﺎ ﺗﻀﻌﯿﻒ ﺗﻮﺍﻥ ﻧﻈﺎﻣﯽ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﻨﺪ ﺗﺤﺮﯾﻢ ﻫﺎﯼ ﺍﻣﺮﯾﮑﺎ ﺭﺍ ﻟﻐﻮ ﮐﻨﻨﺪ ﻭ ﺧﻄﺮ ﺣﻤﻠﻪ ﻧﻈﺎﻣﯽ ﺍﻣﺮﯾﮑﺎ ﺭﺍ ﮐﻼ ﻧﺎﺩﯾﺪﻩ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺍﻧﺪ. ﭘﺎﯾﺒﻨﺪ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺑﻪ ﺑﺮﺟﺎﻡ ﻭ ﺍﻥ ﭘﯽ ﺗﯽ ﺩﺭ ﺣﺎﻟﯽ ﮐﻪ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺗﺤﺮﯾﻢ ﻫﻢ ﻫﺴﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﺣﻤﻠﻪ ﻧﻈﺎﻣﯽ ﺑﻪ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺿﺮﻭﺭﯼ ﺍﺳﺖ. در آستانه جنگ هم یه عده از مسئولان دولت بجای اینکه از دانشمندان ایرانی حمایت مالی کنند، از یک عده سلبریتی حمایت می کنند که کاری بجز گذاشتن عکس در اینستاگرام بلد نیستند!. همه چیز را برای شکست ایران توسط دشمنان در جنگ محیا کرده اند. یکی از راهبردهای امریکا این است که در حالی که ایران را در آب جوش تحریم قرار داده از طریق واسطه هایی که می فرستد روحانی را تشویق به صبوری راهبردی کند تا ایران تعهدات خود در برجام را بیشتر از این کاهش ندهد، چون کاهش تعهدات ایران در برجام دسترسی سازمان جاسوسی اسرائیل به اطلاعات مربوط به برنامه اتمی ایران را کاهش خواهد داد و این برای اسرائیل باعث نگرانی خواهد شد.

کاربر مهمان -> 1398/03/18
پاسخ

ژاپن با طناب قمارباز حرفه ای به درون چاه رفته

محسن -> 1398/03/18
پاسخ

شرط غیر ممکن نباید بذاریم. بازگشتنِ ترامپ به برجام جزوِ شرطهای غیر ممکنه. ولی شرطِ برداشتنِ تحریمها، هم منطقیه و هم عملی.

کاربر مهمان -> 1398/03/18
پاسخ

فقط با برگشت آمریکا به برجام ولاغیر

کاربر مهمان -> 1398/03/18
پاسخ

با یک سبد پر از تحریم می آید .شما چقدر خوشبین هستید. اگر آنقدر که به آنها خوشبین هستید به مردم خودتان بودید دنیا را گرفته بودید.آمدن نخست وزیر بعد از تحریم های امروز یعنی ذلت و ننگ

کاربر مهمان -> 1398/03/18
پاسخ

اصلا" ترامپ نشسته و لحظه شماری میکنه که ما بگیم خسارتمون چقدر شده او هم نقدی بشماره و بزاره کف دست شینزوآبه بده بهمون.

کاربر مهمان -> 1398/03/18
پاسخ

امریکا به ظاهر دلواپسی هایی درمنطقه دارد وایران باید با نظرموافق با انها برخورد ورفع نماید ولی دلمشغولی های ایران چه میشود اگرامریکا مشروعیت نگرانی هایش را نپذیرد وحاضر به رفع ان نشود سرمیز مذاکره نشستند فقط باعث تحلیل رفتن توان کشور ما میشود

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار