مدیر کل پزشکی قانونی استان تهران از مسمومیت ۷۰ نفر در پایتخت با قرص برنج طی ۶ ماه نخست امسال خبر داد.
مدیر کل پزشکی قانونی استان تهران از مسمومیت ۷۰ نفر در پایتخت با قرص برنج طی ۶ ماه نخست امسال خبر داد.
به گزارش فارس، مسعود قادی پاشا در مورد آمار مسمومیت با قرص برنج در نیمه نخست سال جاری گفت:در این مدت 70 نفر به دلیل فوت ناشی از مسمومیت با قرص برنج به مراکز پزشکی قانونی استان تهران ارجاع شده‌اند. این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل که تعداد فوت ناشی از مسمومیت با قرص برنج 69 نفر بود، 1.4 درصد افزایش یافته است.
وی افزود:از کل فوت ناشی از مسمومیت با قرص برنج در 6 ماهه امسال 42 نفر مرد و 28 نفر زن بودند.
مدیر کل پزشکی قانونی استان تهران خاطر نشان کرد: در شهریور ماه سال جاری نیز آمار فوت ناشی از مسمومیت با قرص برنج با 12.5 درصد کاهش نسبت به مدت زمان مشابه در سال گذشته 7 مورد اعلام شده است.
 

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط
نظرات
کاربر مهمان -> 1395/08/21
پاسخ

این خبر هم مفید است هم بی فایده. مفید است چون به خواندگان هشدار می دهد وغیر مفید است چون نمی گوید چطوری قرص برنج وارد برنجها می شود که استفاده کننده خبر ندارد

محمد نصیری -> 1395/08/21
پاسخ

چه آمار گمراه کننده و بی سرو ته ،ی قرص برنج جهت خودکشی بوده یا درون برنج و نوع مسمویت چونه بوده ؟؟؟!!!!!

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار