ته چین؛

طرز تهیه نیمرو پیاز داغ

کد خبر: ۹۷۴۴۸۵
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۰ 26 April 2020
تعداد بازدید : 7269
بازدید 25213
۴
«نیمرو» یکی از ساده‌ترین غذاهایی است که با تخم‌مرغ درست می‌شود و بیشتر در وعده صبحانه سرو می‌شود. برای تهیه نیمرو تخم مرغ را در ظرف داغ حاوی کره یا روغن می‌ریزند و نمک و فلفل به آن اضافه می‌کنند. با این حال گاهی نیمرو را با مواد دیگری نیز تلفیق می‌کنند که از آن جمله می‌توان به نیمرو پیاز داغ اشاره کرد که طرز تهیه آن را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴
عزیز جان گفتند تخم مرغ ار فقط سفت کرده بخورین ، حالا هی یه چیزایی که نمیشه خورد را بزار
کار به جایی رسیده که ملت گوجه هم نمیتونن بخرن لااقل املتش کنن؟
خالکوبی رووووووووووووووووووووووووووو
چه دستور بیخودی ! تا اونجا که من 60 ساله یاد گرفتم پیاز داغ باید با تخم مرغها مخلوط بشه که در همه لقمه ها باشه ، ضمنا ً تو این وضعیت اینهمه پزشکها میگن غذاهای نیم پخته مثل تخم مرغ نخورید این چه دری وری بود که این آقا با اینهمه ادعا پخت؟