«رشته پلو» رشتهپلو یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است که بیشتر با گوشت پخته یا پیاز داغ و خرما و کشمش یا هر دو طبخ میشود. لین غذای سنتی که در گذشته جزو غذاهای مرسوم برای نوروز بود را در تابناک فرامیگیرید.
اشتراک گذاری
لینک کوتاه
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
با سلام
ممنون از فیلم های آموزشی اشپزیتون .فقط چرا سرو شده غذاها رو نشون نمیدید.تا به مرحله نشون دادن سرو غذا میرسه .ویدیو قطع میشه .این برنامه چندمین موردی هست که من نگاه میکنم که خیلی هم استفاده کردم ولی متاسفانه تصویری از مرحله سرو غذا رو پخش نمی کنید .