رای قاطع کنگره علیه خروج نیروهای نظامی ازشمال سوریه

در این قطعنامه همچنین از رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه درخواست شده است بی‌درنگ به عملیات نظامی خود در شمال سوریه پایان دهد.
کد خبر: ۹۳۰۷۳۶
|
۲۵ مهر ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۷ 17 October 2019
|
4060 بازدید
|
۱

نمایندگان کنگره آمریکا با ۳۵۴ رای مثبت به یک قطعنامه فراحزبی، سیاست خروج نیروهای نظامی این کشور از شمال سوریه را محکوم کردند. بیش از ۱۲۰ نماینده جمهوری‌خواه نیز علیه سیاست ترامپ در سوریه رای دادند.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا از شبکه خبری دویچه وله، همراهی اکثریت نمایندگان جمهوریخواه در کنگره آمریکا با نمایندگان دموکرات درباره سیاست عقب‌نشینی از شمال سوریه حکایت از انتقادهای گسترده‌ای دارد که سیاست خاورمیانه‌ای ترامپ برانگیخته است.

خبرگزاری آلمان با انتشار گزارشی از واشنگتن خبر مربوط به رای‌گیری پیرامون قطعنامه‌ای فراحزبی درباره سیاست دولت ترامپ در قبال سوریه را رسانه‌ای کرده است.

در این قطعنامه فراحزبی، سیاست خروج نیروهای نظامی آمریکا از شمال سوریه، سیاستی خطا ارزیابی شده است. در جریان رای‌گیری روز چهارشنبه، ۳۵۴ نماینده کنگره با رای خود به این قطعنامه، سیاست خروج آمریکا از شمال سوریه را محکوم کردند.

این قطعنامه تنها ۶۰ رای منفی داشت. به این ترتیب ۱۲۹ نماینده جمهوریخواه نیز با رای خود به این قطعنامه، با نمایندگان دموکرات در این رابطه هم‌صدا شده‌اند.

در این قطعنامه همچنین از رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه درخواست شده است بی‌درنگ به عملیات نظامی خود در شمال سوریه پایان دهد.

مخالفان سیاست آمریکا در قبال سوریه بر این باورند که سیاست دولت ترامپ درباره خروج نیروهای نظامی آمریکا، راه را برای شروع عملیات نظامی ترکیه در شمال سوریه هموار ساخته است.

ترامپ این انتقادها را بی اساس خوانده و اعلام کرده است که او مایل به خروج سربازان آمریکایی از "جنگ‌های بی‌پایان" است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما
فرنام صنعت پاکسا
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۹ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۵
نشانه ی خوبی است برای استیضاح ترامپ
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت طلا # مهاجران افغان # یارانه # حمله اسرائیل به ایران # خودرو
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
با پاسخ ایران(وعده صادق 3) به حمله اسرائیل موافقید؟