ته چین؛

طرز تهیه پاستا پوتنسکا

کد خبر: ۸۸۰۸۶۶
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۱:۲۶ 27 February 2019
تعداد بازدید : 4686

مواد لازم:
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 حبه سیر
400 گرم گوجه کنسرو شده
2 فیله ماهی آنچوی
30 گرم زیتون سیاه
1 قاشق غذاخوری کاپاریس
کمی تکه‌ها خشک خرد شده فلفل قرمز تند
یک مشت جعفری تازه
نمک و فلفل به میزان لازم

بازدید 11529
پاستا پوتنسکا، پاستایی بسیار ساده اما در عین حال فوق‌العاده لذیذ است. این پاستا، با سس گوجه‌ای که با کاپاریس و سیر و ماهی آنچوی طعم‌دار می‌شود، درست می‌شود. درست کردن این پاستای بی‌نظیر تنها 15 دقیقه طول می‌کشد و درست کردن آن نیاز به مواد اولیه زیادی ندارد. طرز تهیه این پاستا را می‌توانید در این ویدیو بیاموزید.
اشتراک گذاری