ته‌چین؛

دستور پخت کیک اسفنجی ویکتوریا

کد خبر: ۸۶۵۶۸۴
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۰ 03 January 2019
تعداد بازدید : 2698

مواد لازم :
400 الی 500 گرم آرد پرورده (آرد مخلوط شده با بیکینگ پودر)
100 تا 120 گرم کره
4 عدد تخم‌مرغ
250 گرم شکر
یک الی دو عدد لیمو
200 تا 300 گرم خامه
100 تا 150 گرم مربا
یک پیمانه تمشک
2 قاشق غذاخوری شکر قنادی (برای تزئین)

بازدید 10094
۱
کیک اسفنجی نوعی کیک است که مواد اصلی آن را آرد، شکر و تخم‌مرغ تشکیل می‌دهند. در این نوع کیک با استفاده از خاصیت کف حاصل از تخم مرغ هم‌زده، خمیر تهیه شده و پخته می‌شود. معمولاً این کیک پس از پخت به تنهایی سرو نمی‌شود بلکه با خامه، کرم کره، باواروا، موس یا انواع میوه ترکیب می‌شود. این کیک یکی از غنی‌ترین کیک‌ها از نظر داشتن انواع است و همچنین یکی از کیک‌های اصلی و پایه در شیرینی‌پزی آمریکایی-اروپایی به شمار می‌آید. در این ویدیو طرز تهیه کیک اسفنجی ویکتوریا که با خامه و تمشک و مربا درست می‌شود را فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
عالی