ته چین؛

دستور پخت بوقلمون با لایه نمک

کد خبر: ۸۲۸۹۸۶
تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۹ 29 August 2018
تعداد بازدید : 5618

مواد لازم:
یک بوقلمون درسته ( 5 یا 6 کیلوگرم)
چهار قاشق غذاخوری کره
نصف پیمانه عسل
پوست نصف یک لیمو
یک قاشق چای‌خوری آویشن
چهار پیمانه سفیده تخم مرغ
دو پیمانه دانه فلفل
سی و دو پیمانه نمک کوشر(بدون ید)

 

بازدید 17200
شاید عجیب بنظر برسد ولی پخت غذا همراه با لایه ضخیم نمک که منظور چیزی نزدیکی سی تا چهل پیمانه است، روند پخت غذا را تسریع کرده و با حفظ رطوبت باعث آبدار شدن آن می‌گردد. این سبک آشپزی معمولا در پخت ماهی، مرغ و بوقلمون انجام می‌شود. در این ویدیو این روش پخت را با یک بوقلمون درسته می‌بینید و این سبک آشپزی آشنا می‌شوید.
اشتراک گذاری