ته چین؛

طرز تهیه ذرت سرخ شده

کد خبر: ۸۱۲۱۶۸
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۰ 30 June 2018
تعداد بازدید : 3349

مواد لازم:
سه پیمانه روغن
یک پیمانه آرد
یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر
نصف قاشق چایخوری نمک
یک چهارم قاشق چایخوری شکر
یک تخم مرغ
نصف پیمانه شیر
یک قاشق غذاخوری چربمایه یا کره
یک کنسرو 330 گرمی ذرت

بازدید 18171
بیشتر دستور پخت‌های ایالت‌های جنوبی آمریکا با آغشته کردن مواد مختلف در آرد و سرخ کردنشان داخل روغن تهیه می‌‎شوند، این دستور پخت ذرت سرخ شده نیز غذایی مخصوص ایالت‌های جنوبی آمریکا است که در کنار غذای اصلی سرو می‌شود.
اشتراک گذاری