بازدید 5458

ایران در جمع ۹ کشور دارای چرخه فناوری فضایی

کد خبر: ۸۰۹۵۰۷
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۰ 19 June 2018

رئیس سازمان فضایی ایران از دستیابی کشورمان به چرخه کامل فناوری فضایی خبر داد و گفت: ایران با همکاری موثر بخش خصوصی اکنون به جمع 9 کشور نخست فضایی جهان پیوسته است.

به گزارش ایرنا، چرخه کامل فناوری فضایی شامل فعالیت در بخش ماهواره، ایستگاه زمینی، پرتابگر و استفاده از شبکه ماهواره ای است.

براساس گزارش روز سه شنبه سازمان فضایی ایران، مرتضی براری در نخستین نشست هم‌اندیشی فعالان بخش خصوصی حوزه فضایی کشور اظهار داشت: اکنون بخش فضایی به زنجیره بخش خصوصی اتصال یافته و آمارها نشان می دهد که از 345 میلیارد دلار درآمد این حوزه، 260 میلیارد دلار آن متعلق به بخش خصوصی است.

رییس سازمان فضایی ایران با تاکید بر ضرورت حضور جدی و موثر بخش خصوصی در توسعه فناوری فضایی کشور خاطر نشان ساخت: هدف افزایش سهم و پررنگ ‌تر کردن نقش بخش خصوصی در حوزه فضایی کشور است.

به گفته وی، همانطور که وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، 92 درصد حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را به بخش خصوصی واگذار کرده و اکنون به دنبال واگذاری هشت درصد پایانی آن است، سازمان فضایی ایران نیز به عنوان عضوی از این خانواده بزرگ، زمینه و بستر لازم را برای رشد و توسعه شرکت های خصوصی فراهم خواهد کرد.

براری به اقدام های این سازمان در حمایت از توسعه بخش خصوصی اشاره کرد و گفت: سازمان فضایی ایران برای خروج تصدی‌گری دولت در این بخش، برنامه های مناسبی تدوین کرده که ارائه مجوز اپراتور ماهواره های مخابراتی از این برنامه هاست و تدوین مجوز اپراتور ماهواره سنجشی نیز در دستور کار قرار دارد.

معاون وزیر ارتباطات، شناخت موانع و رفع آن، اصلاح قوانین و تسهیل گری را از دیگر مواردی برشمرد که برای توسعه و حمایت از بخش خصوصی مد نظر سازمان فضایی ایران قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه بخش کسب و کارهای فضا پایه دارای رشدی سریع است به طوری که اکنون آژانس فضایی اروپا از 500 استارت آپ حمایت می کند، ادامه داد: فناوری فضایی به زندگی مردم رسوخ کرده و این رویکرد سبب افزایش رشد اقتصادی آن شده است.

براری عنوان کرد: سازمان فضایی ایران توسعه و ایجاد کسب و کارهای نوین را در بخش های دارای اولویت کشور در دستور کار خود قرار داده و در تلاش است تا با توسعه این کسب و کارها هم گامی موثر در راستای اشتغال زایی بردارد و هم چالش هایی که امروز کشور در حوزه های مختلف با آن رو به رو است را برطرف کند.

به گزارش ایرنا، 22 بهمن پارسال رئیس سازمان فضایی ایران گفت: 12 کشور دارای چرخه کامل فناوری فضایی هستند یعنی در حوزه ماهواره، ایستگاه زمینی، پرتابگر و استفاده از شبکه ماهواره ای فعالیت می کنند که کشور ما هم در این بین صاحب عنوان است.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۱۴
شام و ناهار هیچی آفتابه لگن هفت دس.
روحانی تعطیلش کرده
ایران در صدر کشورهای بدبخت جهان
تورم 100 درصدی سال 97
دروغ و فقط دروغ
خیلی از کشور ها دارای چرخه فناوری فضایی نیستند ولی مشکل گرونی ندارند و مردم بدبخت نیستند
حالا یه کاری کنید ترامپه هوس تحریم فضایی هم به کلش بزنه
ازتون میاد که
همه کارمون برعکس بقیه دنیاست.توی کل دنیا (بجز به تازگی در چند کشور پیشرفته اونم به دلیل پیشرفت توی این حوزه) حوزه فضایی مستقیما و تنها توسط دولتها اداره میشه. اونوقت آقایان کل کشور رو خصوصی کردن اومدن از خصوصی سازی توی این بخش حرف میزنن. شما یه سر به پژوهشگاه طرشت بزنید همش کارمند ساده. ازشون میپرسی این چه مدل پژوهشگاهیه که متخصصین کشور رو به کار نمیگیره؟ میگن دولت باید کوچک بشه و ما باید کار رو بدیم به بخش خصوصی. توی سازمان یه نیروی ساده باید باشه که کار رو تحویل بگیره (یک تفکر مضحک که بر کل پژوهشگاههای کشور حاکمه). ناسا اگر برون سپاری میکنه قویترین اساتید دنیا مسئول تحویل گرفتن پروژه توی اون هستند. وقتی کسی مسلط به کار نباشه چطور میتونه پروژه به اون مهمی رو تحویل بگیره؟ همین میشه که پروژه ها خروجی قابل قبولی ندارن. این پروژه ها دانش بالایی میخوان و شرکتهای بیرونی وقتی بدونن که نیروی متخصص توی پژوهشگاه نیست پروژه ها رو دقیق انجام نمیدن و به راحتی میتونن بپیچونن. متاسفانه این یک واقعیت تلخ توی این حوزه است.
دلار کی میاد پایین
بگید برای مردم چکار کردید از نظر رفاه و توسعه اجتماعی چندمیم تا همه با هم هم گریه کنیم هم بخندیم مسخره!
تو همه چیز به گفته مقامات جزو ۱۰ کشور اولیم اما به محض اینکه تحریممان میکنند همه صنایعمان میخوابد
پیشرفت صنعتی و تکنولوژی میبایست در راستای نیازهای ضروری جامعه بوده تا بهره مندی عموم و ارتقا کیفی سطح زندگی عموم جامعه میسر گردد .
موتور پراید بساز نمیخواد چرخه فزایی بسازی
هر وفت نتیجشو دیدیم قبول میکنیم
اگر این موضوع مهم بود مطمئن باشید که تعداد کشورهایی که در این زمینه کار می کردند بیشتر می شد.درکشوری که کار و تولید وضعیت اسفباری داره و تعداد زیادی از جوانان بیکار هستند. نباید به دنبال فناوری های گران قیمت رفت.
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها # توماج صالحی