ته چین؛

طرز تهیه سس ناچوی مرغ

کد خبر: ۸۰۵۱۶۶
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۲:۵۲ 03 June 2018
تعداد بازدید : 400

مواد لازم:
کنسرو چهارصد گرمی گوجه فرنگی تکه شده
نیم کیلو پنیر فرآوری شده
دو تکه سینه مرغ
یک سوم پیمانه خامه ترش
یک چهارم پیمانه پیازچه خرد شده
دو قاشق غذاخوری فلفل هالوپینو
يک پيمانه لوبياي سياه کنسروی

بازدید 5130
در این ویدیو سس ناچوی مکزیکی که معمولا همراه چیپس سرو می شود و در فصل بازیهای ورزشی طرفدارانی دارد را ببینید. در این دستور غذا از مرغ در سس ناچو استفاده شده است که تنوعی بشمار می رود.
اشتراک گذاری