ته چین؛

طرز تهیه پیراشکی پستو

کد خبر: ۸۰۳۷۷۳
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۳:۲۰ 29 May 2018
تعداد بازدید : 525

مواد لازم:
دو ورقه خمیر شیرینی پیراشکی
238 گرم سس پستو
238 گرم پنیر ریکوتا
دو قاشق چایخوری آرد

بازدید 6684
در این دستور غذا خمیر پیراشکی از پنیر ایتالیایی ریکوتا که با شیر گوسفند درست می‌شود همراه با سس پستو ایتالیایی که ترکیبی از ریحان، گردو یا بادام زمینی و روغن زیتون و سیر است پر می‌شود.
اشتراک گذاری