بازدید 8330
خبرخاص؛

امام جمعه سرپل ذهاب: چادرنشین بودم ولی شورای تامین کانکس‌نشینم کرد/ این سوال را از جهانگیری هم پرسیدم و پاسخ منفی داد!

کانکس به ما تعلق می گرفت. منزل ما هم صددرصد تخریب شده و جزو اقشاری بودیم که می توانستیم کانکس دولتی بگیریم اما خودم نمی‌خواستم در کانکس زندگی کنم و الان هم برای من سخت است چون می‌خواهم مثل مردم زندگی کنم. عکسی که از من منتشر شده از قبل است و الان در کانکس هستم.
کد خبر: ۷۷۴۶۰۰
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۷:۲۶ 15 February 2018
این روز‌ها هر خبر و حاشیه‌ای از زلزله سرپل ذهاب جذاب است و می‌تواند در فضای مجازی برای خود جایی باز کند به ویژه این که امامان جمعه شهر‌های مختلف نیز به تازگی مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفته اند و اخبار آن‌ها و زندگی فردی و اجتماعی شان حاشیه ساز شده است. درباره این دو موضوع، چند روز قبل سعید جلیلی که برای بازدید از مناطق زلزله زده به سرپل ذهاب رفته بود، با اشاره به امتناع امام جمعه «سرپل ذهاب» از دریافت کانکس و زندگی در چادر برای همدردی با دیگر مردم زلزله زده در توئیتر خود نوشت: "اگر امام جمعه‌ای برای نوه اش جشن تولد بگیرد رسانه‌ای می‌شود؛ چرا کسی این اقدام امام جمعه سرپل ذهاب را ندید؟ "
 
امام جمعه سرپل ذهاب: چادرنشین بودم ولی شورای تامین کانکس نشینم کرد

خراسان در ادامه نوشت: به این بهانه با حجت الاسلام فاطمی نسب، امام جمعه سرپل ذهاب گفت‌وگوی کوتاهی داشتیم. وی در این گفت: وگو با بیان این که منزل، دفتر و مصلای نماز جمعه سرپل ذهاب تخریب شده است، اظهار کرد: من بیش از دو ماه از زمان زلزله را در چادر زندگی کردم، اما شورای تامین شهرستان به خاطر مشکلات اخیر و با اکراه و اصرار کاری کردند که مجبور شویم کانکس را قبول کنیم. اکنون هم در کانکس زندگی می‌کنیم.

وی افزود: کانکس به ما تعلق می‌گرفت. منزل ما هم صددرصد تخریب شده و جزو اقشاری بودیم که می‌توانستیم کانکس دولتی بگیریم، اما خودم نمی‌خواستم در کانکس زندگی کنم و الان هم برای من سخت است، چون می‌خواهم مثل مردم زندگی کنم. عکسی که از من منتشر شده از قبل است و الان در کانکس هستم.

فاطمی نسب درباره این که «چرا شورای تامین اصرار داشت در کانکس زندگی کنید؟» گفت: شورا تاکید داشت که در چادر هلال احمر، تامین امنیت سخت است و ممکن است مشکلی پیش بیاید یا کسی عمدا چادر را آتش بزند. البته هنوز هم میل خودم این است که در چادر باشم چراکه وقتی کسی به من مراجعه می‌کند و تقاضای کانکس دارد، چون خودم در کانکس هستم، داستان رطب خورده و منع طرب پیش می‌آید و نمی‌توانم او را درک کنم. البته باید بگویم که اگر بیش از دو ماه در چادر زندگی کردم به خاطر بی توجهی مسئولان نبود و من خودم می‌خواستم در چادر باشم.
 
تعداد بازدید : 17
گفت‌وگوی برنامه رادیویی «پیک نیمروزی» با امام جمعه سرپل ذهاب

وی ادامه داد: خودم از روز اول زلزله تاکنون بیش از ۳۰۰ کانکس اهدایی خیران را توزیع کرده‌ام و به خواست خودم این وضعیت را انتخاب کرده بودم.

امام جمعه سرپل ذهاب در پاسخ به این سوال که آیا خانواده هم همراه شما زندگی می‌کنند؟ گفت: بله با هم زندگی می‌کنیم و یک بچه هم دارم ... هیچ گلایه‌ای هم نداشتند. واقعیت این است که وقتی ما قبول کردیم امام جمعه یک شهر باشیم و در زمان راحتی و خوشحالی کنار مردم بودیم باید در زمان سختی هم یار مردم باشیم و کاری کنیم که بیشتر بتوانیم مشکلاتشان را بفهمیم. خانواده ما هم، چون با شناخت این راه را انتخاب کردند راضی بودند و اگر راه سخت‌تر هم بود، قبول می‌کردند.
 
این اقدام جالب توجه حجت الاسلام فاطمی نسب موجب شد دست اندرکاران یک برنامه رادویی با وی گفت‌وگویی داشته باشند تا هم در خصوص شرایط مناطق زلزله زده از وی پرس و جو کنند و هم چرایی اصرارش به چادرنشینی و سپس، راضی شدنش به سکونت در کانکس را جویا شوند. بخش هایی از این گفت‌وگو را در ادامه بخوانید:
 
نه می‌توان گفت امکانات وجود ندارد و نه می‌توان گفت مردم مشکل ندارند و مشکلات حل شده است. منطقه وسعت زیادی دارد و جمعیت هم زیاد است.
 
مردم به خاطر حمام و بهداشت در مضیقه هستند و سرما هم به ویژه برای آنهایی که در چادر هستند شرایط را سخت تر می‌کند. سیاست دولت هم به گونه‌ای است که تنها کانکس به آنهایی تعلق می‌گیرد که خانه شان تخریب شده نه آنهایی که خانه شان نیازمند تعمیر است.
 
بی برنامگی مشهود است منتهی نمی‌توان خدمات دولت را ندید گرفت. خدمات ارائه شده توسط دولت با نیازهایی که در منطقه وجود دارد همخوانی ندارد.
 
خودم تا چند وقت قبل در چادر زندگی می‌کردم و این گونه می‌خواستم اما شورای تامین پیرو اغتشاشات اخیر یکی دو تا کانکس آوردند و الان در کانکس ساکن هستیم. اما نظر خودم این است که ما مسئولان باید با مردم زندگی کنیم و آخرین افرادی باشیم که از امکانات رفاهی بهره مند می‌شویم.
 
خدماتی که ارائه شده حلال مشکلات مردم نیست. مگر می‌شود با 40 میلیون تومان خانه ساخت یا با 10 میلیون تومان منزلی که تخریب شده و فقط اسکلتش مانده را بازسازی کرد؟ این را خودم به آقای جهانگیری [معاون اول رئیس جمهور] هم گفتم و گفت نه، نمی‌شود. گفتم پس مردم چگونه باید بتوانند بسازند؟
 
در آینده باید به این سمت برویم که به مردم یخچال و کولر گازی بدهیم چون در کانکس نمی‌شود زندگی کرد. دولت بهتر است به گونه ای برنامه ریزی کند که به مردم امکان ساخت و ساز بدهیم چراکه مگر می‌شود در چادر یا کانکس زندگی کرد؟!
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها # توماج صالحی