ته چین؛

دستور پخت پای لیمو ساده

کد خبر: ۷۰۲۵۶۵
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۹ 10 June 2017
تعداد بازدید : 38

مواد لازم:
۵ عدد زرده تخم‌مرغ
یک قوطی 400 گرمی شیرعسلی
نصف پیمانه آب لیموی کی
خمیر آماده کراکر گراهام
خامه قنادی

 

بازدید 4452
پای، یک ظرف غذا پخته شده‌است که معمولاً با لایه خمیر شیرینی پوشش داده می‌شود یا به‌طور کامل از مواد شیرینی ساخته می‌شود. در واقع پای، نوعی خوراک پیراشکی مانند است که از دو بخش تشکیل می‌شود: یک بخش آن لایه خمیری است و بخش دیگر موادی است که درون این خمیر قرار می‌گیرد. پیش از این طرز تهیه چند پای را در تابناک فراگرفته‌اید. اکنون دستور پخت یک پای خوشمزه و بسیار ساده که با لیمو و شیر تلغیظ شده پر می‌شود و از خمیر کراکرهای گرام تهیه می‌شود.
اشتراک گذاری