بازدید 3114
بسته خبرهای انتخاباتی تابناک؛

معرفی نامزد موتلفه به جبهه مردمی/ انتقاد کواکبیان از وزارت کشور/ حمایت جبهه پیروان از جبهه مردمی

انتخابات ریاست جمهوری و انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در اردیبهشت ماه سال آتی برگزار خواهد شد. در فاصله کمتر از 4 ماه مانده به انتخابات می توانید در بسته خبری انتخاباتی «تابناک»؛ آخرین و مهمترین خبرهای انتخاباتی را بخوانید.
کد خبر: ۶۶۶۶۶۱
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۸:۲۷ 12 February 2017

به گزارش «تابناک»، با توجه به نزدیک شدن به ایام برگزاری انتخابات ریاست جمهوری، شوراها و میاندوره ای مجالس خبرگان رهبری و شورای اسلامی در برخی حوزه ها ممکن است برخی خبرهای مهم انتخاباتی لا به لای اخبار روز گم شود و به اندازه کافی تاثیرگذار نباشد. در بسته خبرهای انتخاباتی گزیده تازه ترین و مهمترین اخبار این رویداد بزرگ منتشر می شود.

انتخاب میرسلیم به عنوان کاندیدای موتلفه قطعی است

اسدالله بادامچیان، گفت: آقای میرسلیم را به عنوان نامزد مشخص خود اعلام کردیم و انتخاب ما قطعی است و در کنار او یک شورای مشورتی ریاست جمهوری داریم که «تیم کاندیدا» نیستند، بلکه مشاوران انتخابات ریاست‌جمهوری هستند و همچنین ذخیره‌های ما برای انتخابات در این مجموعه شورا محسوب می‌شوند.

عضوشورای مرکزی حزب موتلفه تاکید کرد: موتلفه برای انتخابات ریاست جمهوری هم نامزد دارد و هم ذخیره که اگر مساله‌ای به وجود آمد، ما ذخیره فردی خود را داشته باشیم .

او در پاسخ به اینکه آیا موتلفه ذیل مجموعه جبهه مردمی در انتخابات فعالیت می‌کند، بیان کرد: موتلفه از جبهه مردمی و هر حرکتی که به وحدت و یکپارچگی ملی و مردمی منجر شود، استقبال می‌کند. بنابراین از این حرکت جبهه مردمی هم استقبال کردیم.

بادامچیان افزود: به اعضا و مسئولان حزب موتلفه در سراسر کشور ابلاغ کردیم که با جبهه مردمی همراهی کنند اما برای اینکه با هم یکی شویم باید کمی جلوتر برویم و برنامه‌ها مشخص شود تا تصمیم بگیریم.

این فعال سیاسی اصولگرا درباره اینکه ممکن است موتلفه با «جمنا»(جبهه مردمی نیروهای انقلاب) به توافق نرسد، گفت: این مربوط به آینده است در حال حاضر از حرکت جبهه مردمی استقبال کردیم و امیدواریم که بتواند همه نیروها را با هم منسجم کند و به وحدت برسد.

بادامچیان در مورد اینکه آیا جبهه پایداری اعلام همراهی با اصولگرایان در انتخابات داشته است، بیان کرد: موتلفه مذاکره‌ای با جبهه پایداری نداشته است و مواضع پایداری را باید از خود آنها بپرسید

وزارت کشور در راستای سیاست‌های کلی انتخابات اقدام نکرده است

مصطفی کواکبیان نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی پیش از پایان نشست علنی صبح امروز (یکشنبه) پارلمان در اخطاری با استناد به اصل 110 قانون اساسی، به اختیارات مقام معظم رهبری اشاره کرد و اظهار داشت: سیاست‌های کلی انتخابات 25 مهرماه از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شد اما متأسفانه 25 بهمن آمد و امروز با گذشت حدود 4 ماه، هنوز وزارت کشور در این زمینه هیچ کاری انجام نداده است.

وی افزود: اگر واقعاً دولت در اردیبهشت 96 نمی‌خواهد بر اساس سیاست‌های کلی ابلاغی، انتخابات را برگزار کند، امر «علی حده» و جداگانه‌ای است، و الّا اگر هم لایحه جامع انتخابات را ارائه نمی‌کند، بگوید.

نماینده تهران در مجلس در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: مواردی درباره شفاف‌سازی هزینه‌های انتخابات، عدم دخالت نیروهای مسلح، دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها داریم، همچنین مفهوم رجل سیاسی و مذهبی باید تعریف شود و حتماً از فناوری‌های اطلاعات در انتخابات استفاده شود که همه این موارد در سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری درباره انتخابات آمده است، اما آنها را هیچ جای قانون مشخص نکردیم.

وی اضافه کرد: اگر وزارت کشور هم لایحه جامع نمی‌خواهد ارائه دهد، حداقل لایحه‌ای بیاورد که این موارد در انتخابات 96 مراعات شود.

در ادامه این جلسه، علی مطهری نایب رئیس دوم مجلس که ریاست جلسه را بر عهده داشت، در پاسخ به اخطار کواکبیان توضیح داد: البته بهتر بود که دولت لایحه جامع انتخابات را زودتر به مجلس ارائه می‌کرد، چند بار هم قول داده‌اند که به زودی این لایحه به مجلس ارسال می‌شود، اما تاکنون انجام نشده و فکر می‌کنم الآن دیگر دیر شده است.

مطهری همچنین گفت: به هر حال دست مجلس در ارائه طرحی برای انتخابات باز است و شما می‌توانید طرح دو فوریتی یا یک فوریتی بیاورید و اصلاحاتی که مد نظر شماست را با توجه به فرصت کمی که داریم، انجام دهیم، حتی شاید اگر طرح دوفوریتی هم بیاورید، رأی بیاورد.

برای برگزاری انتخابات الکترونیکی آمادگی کامل داریم

علی پور علی مطلق مدیر کل انتخابات وزارت کشور در خصوص روند برگزاری انتخابات الکترونیک و هماهنگی انجام شده با شورای نگهبان، اظهار داشت: تعامل و همکاری بسیار خوبی بین شورای محترم نگهبان و کمیته فن آوری اطلاعات ستاد انتخابات وزارت کشور وجود دارد و در حال رایزنی برای برگزاری انتخابات الکترونیک در تمامی مراحل انتخابات ریاست جمهوری می باشیم.

وی با بیان اینکه هنوز تا این لحظه به صورت رسمی و قطعی شورای نگهبان در خصوص برگزاری و یا عدم برگزاری انتخابات الکترونیکی به وزارت کشور نظری اعلام نکرده است، بیان داشت: ما مطیع قانون هستیم و هر نظری که به صورت قطعی به ما اعلام شود را اجرا خواهیم کرد، اما ما آمادگی کامل برای برگزاری انتخابات الکترونیکی را داریم.

پورعلی‌مطلق با اشاره به برگزاری انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا همزمان با انتخابات ریاست جمهوری، تصریح کرد: با همکاری و هماهنگی مناسب و خوبی که با هیات نظارت بر انتخابات شوراها صورت گرفته ، مقرر شده که در برخی از حوزه های انتخابیه و شعب منتخب انتخابات شوراهای شهر و روستا به صورت الکترونیکی برگزار گردد.

وی در پاسخ به سئوالی در خصوص تعداد شعب، تعرفه‌ها و صندوق ‌های رای در انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا بیان داشت: تعداد شعب اخذ رای بستگی به نظر هیات‌های اجرایی در هر شهرستان و استان دارد، اما طبق پیش بینی های اولیه برای انتخابات ریاست جمهوری حدود 55 هزار شعبه برای انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا 65 هزار شعبه در نظر گرفته شده است.

مدیر کل دفتر انتخابات وزارت کشور افزود: همچنین برای حدود 140 کشور در سراسر جهان نیز شعبه اخذ رای برای برگزاری انتخابات ریاست جمهوری پیش‌بینی شده است.

وی در خصوص زمان آغاز ثبت نام انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا و احتمال جابجای این زمان، گفت: بر اساس پیش بینی ها و قانون زمان ثبت نام برای انتخابات شوراها 30 اسفند 95 الی 6 فروردین 96 می باشد، ولی بر اساس قانون مصوب جدید در مجلس این زمان تغییر خواهد کرد و به ابتدای اسفند ماه منتقل خواهد شد، اما همه این تغییرات معطوف به نظر و اعلام قطعی شورای نگهبان می باشد.

حمایت رسمی «جبهه پیروان» از «جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی»

در ادامه حمایت احزاب،گروه‌ها و تشکلهای انقلابی از «جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی»، جبهه پیروان خط امام و رهبری حمایت بی قید و شرط خود از جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی را اعلام کرد.

در این اطلاعیه آمده است: جبهه پیروان خط امام و رهبری که از جریان‌های ریشه‌دار و دیرپا در فعالیت‌های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی کشور است، تشکل‌های مختلفی از جمله احزاب و گروه‌هایی همچون حزب موتلفه اسلامی، جمعیت اسلامی فرهنگیان، جامعه انجمن های اسلامی اصناف و بازار، جامعه اسلامی مهندسین، جامعه اسلامی کارمندان، جامعه اسلامی کارگران، جامعه اسلامی فرهنگیان، جمعیت پیروان زینب سلام الله علیه، جامعه جوانان متحد اسلامی، جمعیت وفادارن انقلاب اسلامی، جامعه فاطمیون، جامعه اسلامی ورزشکاران و... را شامل می‌شود.

در ادامه این اطلاعیه تاکید شده: جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی ضمن ارج نهادن به حمایت و همدلی این همراهان همیشگی انقلاب و نظام اسلامی، دیگر احزاب، گروه‌ها و تشکل‌های انقلابی و اقشار و صنوف مختلف را دعوت به همراهی و همسویی با این جبهه کرده و تعهد می‌نماید تمامی هم خود را مصروف وحدت و انسجام نیروهای انقلاب،خدمت به مردم و حل مشکلات کشور کند.

هم‌اکنون 18 گروه و تشکل سیاسی شامل حزب مؤتلفه اسلامی، جامعه اسلامی مهندسین، جامعه اسلامی دانشجویان، جامعهٔ اسلامی دانشگاهیان، جامعهٔ اسلامی پزشکان، جامعهٔ اسلامی کارمندان، جامعهٔ اسلامی کارگران، جامعهٔ اسلامی فرهنگیان، جامعه اسلامی ورزشکاران، جامعه اسلامی نمایندگان ادوار مجلس، جامعه زینب، جامعهٔ پیروان زینب، اتحادیه انجمن‌های اسلامی اصناف و بازاریان، کانون اسلامی فارغ‌التحصیلان شبه‌قاره هند، تشکل فاطمیون، جمعیت اسلامی فرهنگیان، جامعهٔ اسلامی جوانان و جامعه جوانان متحد اسلامی عضو این جبهه هستند.

رسولی: داوطلبان انتخابات شوراها تخصص و تجربه مدیریت شهری داشته باشند

حسن رسولی درباره شرایطی که برای نامزدهای انتخابات شوراها مورد نیاز است اظهار کرد: کسانی که بنای ثبت نام و شرکت در انتخابات و پنجمین دوره شورای اسلامی شهر و روستا دارند قبل از تصمیم گیری برای حضور، به نقش، جایگاه و وظایف این نهاد مدنی و نحوه برنامه ریزی و سیاستگذاری این پارلمان شهری توجه کنند.

وی در ادامه افزود: انتخابات پارلمان مجلس در مقایسه با انتخابات مجلس شورای اسلامی قبل از آنکه تحت تاثیر مولفه های سیاسی باشد، از سوابق، تجارب، تحصیلات و میزان آشنایی با اصول، مبانی و رمز و رازهای مدیریت شهری تاثیر پذیری دارد. چالش های مدیریت شهری در شهرهای مختلف متفاوت است. در کلان شهرها مسائلی از قبیل حمل و نقل، تنگناهای زیست محیطی، مشکلات اجتماعی و فرهنگی، مسائل مربوط به معماری و شهرسازی جزء چالش های اصلی است و کسانی که قصد ورود به این انتخابات را دارند باید بپذیرند که به جای یک نهاد سیاسی به عضویت یک نهاد مدنی و شهری در می آیند و باید مسئولیت های پیچیده و تخصصی بر عهده گیرند.

این عضو بنیاد باران تاکید کرد:‌به هر میزان که قابلیت پاسخگویی به نیازهای مدیریت شهری و تجربه و تخصص اعضای شورای شهر بیشتر باشد، امکان تاثیرگذاری آنان بیشتر می‌شود. شورای شهر قبل از آنکه یک نهاد سیاسی باشد یک نهاد خدماتی، عمرانی، اجتماعی و مدیریتی است و داوطلبان حضور در این نهاد در کنار شرایط عمومی احراز صلاحیت باید متوجه جایگاه و نقش این نهاد و ویژگی های لازم فردی برای حضور در شورا باشند.

رسولی با بیان اینکه داوطلبان انتخابات شوراها قبل از ثبت نام از خود بپرسند در کدام از بخش های مدیریت شهری صاحب نظر هستند و می‌توانند به نیازهای شهری پاسخ بگویند تصریح کرد: اگر آن‌ها پاسخ قانع کننده ای یافتند، ثبت نام آن‌ها توجیه دارد ولی اگر در هیچ کدام از این بخش ها این افراد زمینه لازم را نداشته باشند، هم وقت خود را تلف می‌کنند وهم مشکلی از مشکلات مردم را کم نمی کنند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: یکی از مهمترین وظایف کار گروه برنامه ریزی شورای سیاستگذاری اصلاح‌طلبان، ا حصاء علمی و تخصصی همین ویژگی ها برای نامزد هاست. این نکات قبل از آنکه قابل توجیه به دیگران باشد، مورد توجه اصلاح‌طلبان قرار دارد.

لزوم برخورد قانونی با افرادی که تبلیغات زودهنگام را آغاز کرده‌اند

حسن نوروزی ، در خصوص شفاف‌سازی هزینه‌های انتخاباتی کاندیداها، اظهار داشت: این موضوع در سیاست های کلی انتخابات مورد تاکید مقام معظم رهبری نیز قرار گرفته و امری واجب است.

نماینده مردم رباط کریم و بهارستان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: اهمیت موضوع شفاف‌سازی هزینه‌های تبلیغاتی کاندیداها از این جهت است که مشاهده می کنیم در انتخابات ریاست جمهوری چه هزینه‌های گزافی انجام می‌شود و باید مشخص شود یک کاندیدا از کجا این هزینه‌ها را تامین می‌کند.

سخنگوی کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه لازم است میزان هزینه‌هایی که کاندیداها انجام می‌دهند را مشخص کنیم، ادامه داد: در برخی از بولتن‌ها آمده بود که یکی از کاندیداهای انتخابات برای هزینه‌های تبلیغاتی خود از شیوخ کشورهای خلیج فارس، هزینه‌های تبلیغاتی خود را دریافت کرده است.

نوروزی با بیان اینکه در این خصوص مصاحبه‌ای را انجام دادم و آن کاندیدا به من گفت، من از شیوخ کشورهای حوزه خلیج فارس پول نگرفته‌ام، بلکه پسر عموهای من در این کشورها فعالیت اقتصادی دارند و من از آن‌ها پول دریافت کرده‌ام، متذکر شد: این ظلمی است که یک کاندیدایی از تاجران کشورهای دیگر تحت هر عنوانی پول دریافت کند.

وی افزود: در رابطه با انتخابات شوراهای شهر گفته می‌شود که برخی از کاندیداها به دنبال این هستند تا 3 میلیارد هزینه کنند، مگر در شورا چه خبر است که این میزان هزینه شود.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس شورای اسلامی گفت: وزارت اطلاعات، سپاه، فرمانداری‌ها، هیئت‌های اجرائی و هیئت‌های نظارت باید این موضوعات را کنترل کنند، در بررسی صلاحیت کاندیداها باید تاثیر منفی تبلغات زودهنگام را لحاظ کرد.

نوروزی بیان کرد: دولت باید لایحه را ارائه می‌کرد که آن را تهیه نکرد و نمایندگان نیز در این بخش تعلل کردند، اما از این پس همه مسئولان باید نسبتب به تبلغیات زود هنگام و هزینه‌های فراوان تذکر بدهند./

آزمون آشنایی با قوانین برای مسوولان برگزاری انتخابات برگزار می‌شود

محمدامین رضازاده روز یکشنبه در همایش توجیهی فرمانداران ، بخشداران و اعضای ستاد انتخابات مازندران که در بابلسر برگزار شد، افزود: با حضور همه اعضای ستادهای انتخاباتی در یک سمینار سراسری و کلاس های توجیهی انتخابات، امروز در سراسر کشور حدود هزار و 700 نفر در آزمون جامع انتخابات شرکت می کنند .

وی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری، چهار اصل امنیت، سلامت، رقابت و مشارکت حداکثری را به عنوان تکلیف برای مجریان انتخابات دانستند، گفت : در انتخابات سال 92 امنیت انتخاباتی در بالاترین سطح قرار داشت و در بحث سلامت و تایید حوزه های انتخابیه کشور، کمترین شکایات و ابطال آرا در مقایسه با انتخابات گذشته را شاهد بودیم .

مدیر کل سیاسی وزارت کشور افزود : سیاست دولت تدبیر و امید پایداری فضای آرامش میان مردم و مسئولین در سراسر کشور است تا دولت در این فضا بتواند وظایفش را بهتر انجام بدهد .

وی با بیان اینکه کارگزاران هم در فضای بدور از جنجال های سیاسی و جناحی بهتر عمل می کنند ، گفت : اما جامعه به نشاط سیاسی نیاز دارد و در آستانه انتخابات یک فضای پر نشاط و شاداب توام با رقابت را باید شاهد باشیم .

رضا زاده گفت : پیش بینی می شود در انتخابات سال 96 مشارکتی بالا را شاهد باشیم ، چرا که مشارکت بالا موجب تقویت قدرت نرم نظام سیاسی و سبب افزایش امنیت کشور می شود و مردم هم قطعا در این انتخابات افتخاری دیگر در راستای افزایش ضریب اقتدار نظام می آفرینند .

آزمون آگاهی از قوانین انتخاباتی روز یکشنبه 24 بهمن در پایان کلاس های یک روزه آموزشی برای مجریان انتخاباتی مازندران در شهرستان بابلسر برگزار می شود.

دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا و میان دوره ای مجلس شورای اسلامی 29 اردیبهشت سال 96 در کشور برگزار می شود.

معرفی 500 فعال اصلاح‌طلبان به شورای سیاست‌گذاری برای قرار گرفتن در لیست شورای شهر

500 فعال اصلاح‌طلب متشکل از برخی نمایندگان سابق مجلس، اعضای شورای مرکزی احزاب و تشکل‌های سیاسی برای قرار گرفتن در لیست شورای شهر اصلاح‌طلبان خود را به شورای سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان معرفی کردند.

یک فعال اصلاح‌طلب در همین زمینه اظهار داشت: باتوجه به اینکه احتمال دارد تعداد اعضای شورای شهر تهران از 30 به 21 کاهش یابد بعید می‌دانم که بتوانیم با یک لیست در پنجمین دور انتخابات شورای شهر شرکت کنیم.

وی افزود: قرار شده که در ترکیب لیست انتخابات اصلاح‌طلبان برای پنجمین دوره انتخابات شهر و روستا 30 درصد از لیست را بانوان، 30 درصد دیگر جوانان و 40 درصد باقیمانده را اعضای فعال شورای شهر فعلی تشکیل دهند اما هنوز این ترکیب نهایی نشده است.

بررسی 70 گزینه برای انتخابات شورای شهر در جمعیت رهپویان

پرویز سروری دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی؛ پیرامون برنامه های انتخاباتی تشکل متبوعش اظهار داشت: جمعیت رهپویان در چارچوب اصولگرایان تحول خواه برنامه انتخاباتی خود را تنظیم کرده است و با هماهنگی این تشکل، کاندیداهای خود را به جبهه مردمی نیروهای انقلاب معرفی خواهد کرد.

وی در ادامه افزود:‌ جلسه‌ای با نمایندگان هر یک از جریان‌ها که از نظر جمعیت گزینه‌های مناسبی برای انتخابات ریاست جمهوری بوده‌اند، برگزار کرده‌ و گزارش این جلسات را با نیروهای تحول خواه در میان گذاشته‌ایم.

سروری عنوان کرد: در روز تشکیل جلسه جبهه مردمی نیروهای انقلاب در تاریخ 28 بهمن ماه در جهت هم‌افزایی، هم‌گرایی و همکاری با جبهه مردمی نیروهای انقلاب گزینه‌های نهایی خود را به این جبهه معرفی خواهیم کرد.

دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی در خصوص انتخابات شورای شهر تصریح کرد: باید بدانیم فرآیند انتخابات شورای شهر با انتخابات ریاست جمهوری متفاوت است چرا که انتخابات ریاست جمهوری سیاسی اما انتخابات شورای شهر یک انتخابات اجتماعی و نیازمند حضور چهره‌های متخصص و کارشناس اجتماعی است و باید از ارائه لیست سیاسی در این انتخابات اجتناب و از قالب شدن فضای سیاسی در انتخابات شورای شهر جلوگیری کرد و به شکل مستقل از انتخابات ریاست جمهوری برگزار کنیم.

وی در پایان در خصوص فعالیت‌های حزب متبوعش در انتخابات شورای شهر خاطرنشان کرد: جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی در زمینه انتخابات شورای شهر با هماهنگی جبهه مردمی نیروهای انقلاب حرکت خواهد کرد و این جمعیت تاکنون حدود 70 کاندیدا برای انتخابات شورای درنظر گرفته است.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # حماس # توماج صالحی # خیزش دانشجویان ضد صهیونیست