بازدید 10393
مروری بر روزنامه های یکشنبه دوم آبان ماه،

روایت متفاوت وزیر دولت اصلاحات از علت تغییرات در دولت/ روایت حجاریان از زندگی آیت الله مهدوی

امروز روزنامه های اصولگرا به انتقاد شدید نسبت به عملکرد دولت در حوزه های اقتصادی پرداخته اند. این در حالی است که تحلیل ها پیرامون تغییرات در کابینه و گزینه های احتمالی نامزدی برای پست وزارت، از دیگر موضوعات مهم امروز بوده است.
کد خبر: ۶۳۴۳۷۵
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۰ 23 October 2016

امروز روزنامه های اصولگرا به انتقاد شدید نسبت به عملکرد دولت در حوزه های اقتصادی پرداخته اند. این در حالی است که تحلیل ها پیرامون تغییرات در کابینه و گزینه های احتمالی نامزدی برای پست وزارت، از دیگر موضوعات مهم امروز بوده است.

تیتر برخی روزنامه های یکشنبه

وطن امروز: حسن روحانی از ناتوانی دولت در تأمین اشتغال جوانان گفت: نمی توانیم!

حمایت: نقش برخی بانک ها در فسادهای کلان اقتصادی

آرمان: فرزندان هاشمی در مسیر پدر

آفتاب یزد: کابینه چپ می شود؟

ایران: رئیس جمهوری: گاهی برای خدمت به مردم تثبیت یا تغییر مدیران ضروری است

اعتماد: روایت حجاریان از زندگی مرحوم مهدوی کنی

کیهان: سریال سرکار گذاشتن ملت؛ این قسمت، تغییر کابینه!

همشهری: خودرو دونرخی شد

جوان: دادستان:بانک ها در همه مفاسد اقتصادی نقش دارند

شرق: ناگفته های خیریه امام رضا(ع)

رسالت: رئیس جمهوری:نمی توانیم پاسخگوی متقاضیان کار باشیم

جام جم: نقش فروشی در پروژه های سینمایی: چند میدی نقش بگیری؟

انتقاد به عملکرد اقتصادی دولت

 

به گزارش «تابناک»، روزنامه های اصولگرا امروز نسبت به عملکرد اقتصادی دولت انتقاد کرده اند.

روزنامه کیهان در گزارشی با عنوان « سریال سرکار گذاشتن ملت/ این قسمت؛ تعمیر کابینه! » نوشت: «غالب شعارهای انتخاباتی دولت تدبیر و امید در حوزه اقتصاد و معیشت مردم بود که محقق نشد با این وجود تغییرات صورت‌گرفته در کابینه را در 7 ماه مانده به انتخابات چگونه می‌توان توجیه کرد؟! در حالی‌که دولت تدبیر و امید در سال پایانی خود به سر می‌برد و تنها 7 ماه به انتخابات زمان مانده است تغییراتی در کابینه دولت اتفاق افتاد که کمترین رابطه را با اقتصاد و معیشت مردم دارند؛ یعنی همان چیزهایی که اغلب شعارهای انتخاباتی این دولت را در بر می‌گرفت. چطور می‌توان هدف از این تغییرات را «توسعه و تعالی» کشور و در مسیر «خدمت دولت به جامعه و مردم» دانست؟ اگر این تغییرات جنبه کارآمدی داشت، باید در وزارت‌هایی صورت می‌گرفت که ارتباط مستقیم با معیشت و رونق اقتصادی دارند؛ وزارتخانه‌هایی که به اجمال از برخی از آنها نام برده شد.

«الیاس حضرتی» نماینده مردم تهران در مجلس و از فعالان اصلاح‌طلب طی صحبت‌هایی که روزنامه شرق آنها را منتشر کرد، در اشاره به 3 تغییر صورت گرفته، بیان داشت: «البته ما معتقدیم تیم اقتصادی دولت نیاز به ترمیم دارد و گروهی که دارای بینش مشخص، برنامه مشترک و هماهنگی کامل در حوزه فعالیت‌های اقتصادی و از فرماندهی واحد برخوردار باشند، باید در دولت به کار گرفته شوند.»

علی‌اکبر کریمی نماینده مردم اراک در گفتگو با فارس گفت: «اگر چه به ظاهر فانی وزیر سابق آموزش و پرورش در نامه‌ای به رئیس‌جمهور برای استیضاح اعلام آمادگی کرد، اما واقعیت این است که دولت با توجه به تخلفات و فساد گسترده‌ای که در صندوق ذخیره فرهنگیان و همچنین مشکلات عدیده‌ای در سطح وزارت آموزش و پرورش که نارضایتی‌های گسترده‌ای را در سطح کشور به وجود آورده بود، در مجموع با این تصمیم عملا از افشای واقعیت‌ها و فساد گسترده‌ای که در صندوق ذخیره فرهنگیان بود جلوگیری کرد و پازل نسبتا گسترده‌ای که برای جابجایی بین وزرا و مسئولین دولت و جابجایی‌ها و تغییراتی که تحت عنوان ترمیم کابینه دنبال می‌کرد، را عملیاتی کرد.»

تغییرات در کابینه

احمد خرم در یادداشتی در روزنامه اعتماد با عنوان « تغييرات خوب اما ديرهنگام » روایتی جدید از علت تغییرات در دولت مطرح کرده و نوشت: « فكر مي‌كنم مديران تغيير يافته مديران حفظ وضع موجود بودند و برخلاف برخي ديدگاه اين تصميم در اثر فشار مجلس يا مخالفان دولت نبوده است. اطلاع دارم كه اين تغييرات با تصميم خود رييس‌جمهور انجام شده است. اما واقعيت اين است كه اين كار بايد در پايان سال اول كار دولت يا در نهايت در سال دوم آن انجام مي‌شد در حالي كه شاهديم اين تغييرات با تاخير و در ماه‌هاي پاياني كار دولت صورت مي‌گيرد. درست است كه در سال اول و دوم كار دولت مجلس چندان موافق و همسو با سياست‌هاي دولت نبود اما به هر حال بايد توجه داشت دولت از مديران با عملكرد منفي يا خنثي لطمه مي‌بيند. مديران دولتي اگر مدير تحول نيستند در بدترين حالت بايد مديران بهبود باشند. من معتقدم امكان تغيير اين وزرا در سال اول و دوم كار دولت وجود داشت چرا كه ما مدير كم نداريم و رييس‌جمهور مي‌توانست از چهره‌هاي جديدتر استفاده كند. متاسفانه ما از مديران‌مان تا جان دارند استفاده مي‌كنيم و بعد آنها را كنار مي‌گذاريم و از تجربه مديران گذشته استفاده نمي‌كنيم. در حالي كه دولت مي‌توانست از چهره‌‌هاي جوان به عنوان وزير استفاده كند و مديران با تجربه را به عنوان مشاور در كنار آنها به كار بگيرد.»

روایت حجاریان از زندگی آیت الله مهدوی

روزنامه اعتماد در گزارشی با عنوان « روايت حجاريان از پنج فصل زندگي مرحوم آيت‌الله مهدوي‌كني » نوشت: «حجاريان، زندگي آيت‌الله مهدوي‌كني را به پنج فصل تقسيم و تصريح كرد: يك فصل از زندگي ايشان مربوط به قبل از انقلاب و دوران مبارزات و تبعيد و زندان، منبرهاي ايشان در مسجد جليلي و... است؛ فصل ديگر مربوط مي‌شود به رياست ايشان بر كميته مركزي؛ فصل سوم دوراني است كه آيت‌الله مهدوي‌كني در رداي يك رجل سياسي و در نقش وزير كشور و... حضور دارند، چهارمين فصل مربوط به ماجراي تشكيل جامعه روحانيت مبارز است و نهايتا فصل پنجم را مي‌توان ذيل تاسيس جامعه‌الصادق (دانشگاه امام صادق(ع)) مرور كرد.

روایت متفاوت وزیر دولت اصلاحات از علت تغییرات در دولت/ روایت حجاریان از زندگی آیت الله مهدوی 

حجاريان گفت كه براي هر يك از اين پنج فصل مي‌شود پوشه‌اي باز كرد و كتابي نوشت و ان‌شاءالله خداوند در آن دنيا كارنامه ايشان را به دست راست‌شان بدهند. او ادامه مي‌دهد: [آيت‌الله مهدوي‌كني] هميشه مي‌گفت: نه مي‌خواهم وكيل بشوم، نه وزير، نه رييس‌جمهور و نه يك فرد پولدار؛ فقط مي‌خواهم بروم بهشت. اين تكيه كلامش بود كه هميشه به ما مي‌گفت. ان‌شاءالله به آرزويش برسد.»

وضعیت خودرو

روزنامه جوان در گزارشی با عنوان « بازار‌گرمي خودروسازان با ابلاغ بدون اجرای افزايش قيمت» نوشت: «در بخشنامه فروش آبان ماه محصولات ايران خودرو، افزايش قيمت ۳ خودرو براي سومين بار ابلاغ شد اما زماني براي اجراي آن اعلام نشده است؛ اين در حالي است كه به دليل تداوم ركود در بازار گفته مي‌شود انتشار اين اخبار به منظور بازار‌گرمي صورت مي‌گيرد.

به گفته مديركل بازرسي و كيفيت سازمان استاندارد ۶۴ درصد خودروهاي توليدي در شهريور ماه امسال يك ستاره هستند و پايين‌ترين كيفيت را دارند و ۲۶ درصد توليدات نيز دو ستاره و ۱۰ درصد خودروهاي ۳ ستاره هستند. حال با توجه به ميزان كيفيت خودروهاي توليدي اين سؤال مطرح مي‌شود كه افزايش چند باره قيمت خودروها در سال جاري با چه منطقي صورت مي‌گيرد.! آیا بازار خرید و فروش خودرو رونق نگرفته یا کیفیت خودروها افزایش یافته است!

به گزارش فارس، در جديدترين ابلاغيه ايران خودرو به نمايندگي‌هاي فروش اين گروه خودروساز، افزايش قيمت سه محصول براي سومين بار طي ماه‌هاي اخير ابلاغ شده، هرچند زمان اجراي اين دستورالعمل هنوز مشخص نشده است.

در ابلاغيه فروش آبان ماه محصولات ايران خودرو، قيمت پژو 206 تيپ 5 با كيسه هواي راننده و سرنشين، سنسور دنده عقب، تهويه اتوماتيك، آينه جانبي و شيشه بالابر برقي و يورو 4 بهينه معادل 37 ميليون و 100 هزار تومان تعيين شده است.

همچنين قيمت سمند ال ايكس بنزيني مالتي پلكس با كيسه هواي راننده و سرنشين، رينگ فولادي و يورو 4 بهينه معادل 30 ميليون و 500 هزار تومان مشخص شده است. البته در بخشنامه ايران خودرو آمده است كه افزايش قيمت پژو 206 و سمند فعلاً اجرا نمي‌شود و زمان اجراي آنها متعاقباً اطلاع‌رساني خواهد شد.

در عين حال در فروش آبان ماه ايران خودرو، قيمت پژو 405 دوگانه‌سوز به 30 ميليون و 800 هزار تومان افزايش يافته كه رشد 300 هزار توماني را نسبت به قيمت قبلي نشان مي‌دهد. هرچند در حال حاضر اين محصول به دليل توقف پلاك‌گذاري، توليد نمي‌شود.

ايران خودرو يك بار نيز در خرداد امسال اين قيمت‌ها را براي پژو 206 تيپ 5 و سمند ال‌ايكس سال به نمايندگي‌ها ابلاغ و اعلام كرده بود كه اين افزايش قيمت از ابتداي تيرماه اعمال مي‌شود، اما اين اتفاق نيفتاد و پژو 206 تيپ 5 تاكنون به قيمت 36 ميليون و 848 هزار تومان به مشتريان عرضه شده است. همچنين قيمت سمند ال ايكس سال بنزيني مالتي پلكس در آن زمان 30 ميليون و 500 هزار تومان تعيين شده بود كه قرار بود اين قيمت از تيرماه اعمال شود، اما اين اتفاق نيز عملي نشد».

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها # توماج صالحی