بازدید 5361
محمد مخبر در مراسم بهره‌برداری از مدارس هدیه رهبری؛

اشتغال‌زایی محور اصلی کارهای ستاد اجرایی فرمان امام(ره) است

توانسته ایم بیش از 300000 شغل ایجاد کنیم و امیدواریم با مشارکت بیشتر با بخش خصوصی بتوانیم همین میزان شغل را در آینده ایجاد کنیم. ما فعالیت های خود را به مناطق صفر مرزی رسانده و توانسته‌ایم چندین هزار نیروی جوان را در آن مناطق مشغول به کار کنیم و این یعنی امنیت و آرامش و تحول اقتصادی در این مناطق محروم.
کد خبر: ۶۲۶۰۵۸
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۳۹۵ - ۱۸:۵۹ 25 September 2016
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) گفت: هیچ کاری در این ستاد بدون در نظر گرفتن اقتصاد مقاومتی انجام نمی شود و 85 درصد فعالیت های ما منطبق با این رهنمود اقتصادی مهم مقام معظم رهبری است.
 
به گزارش «تابناک»، دکتر محمد مخبر در آیین بهره برداری از مدارس هدیه رهبری، با تأکید بر اینکه ستاد اجرایی فرمان امام(ره) بر مردمی کردن اقتصاد اهتمام جدی دارد، گفت: مردمی کردن اقتصاد هدف ماست و با چند روش از جمله واگذاری کارها و حتی مدیریت امور به مردم این مهم را دنبال می کنیم. چنانکه مدیریت 265 طرح اقتصادی را به مردم واگذار کرده‌ایم و در بخش بنیاد برکت بیش از 4000 میلیارد تومان با مردم مشارکت داریم.
 
 
مخبر از دریافت 3000 درخواست مشارکت از سوی بخش خصوصی در بنیاد برکت خبر داد و گفت: محور اصلی کارهای ما اشتغالزایی است و توانسته ایم بیش از 300000 شغل ایجاد کنیم و امیدواریم با مشارکت بیشتر با بخش خصوصی بتوانیم همین میزان شغل را در آینده ایجاد کنیم. ما فعالیت های خود را به مناطق صفر مرزی رسانده و توانسته‌ایم چندین هزار نیروی جوان را در آن مناطق مشغول به کار کنیم و این یعنی امنیت و آرامش و تحول اقتصادی در این مناطق محروم.

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) سپس به مرور فعالیت‌های این ستاد در بخش های مختلف پرداخت و گفت: بیش از 975 مدرسه ساخته یا در حال ساختن هستیم و تا پایان سال 1000 مدرسه ای را که وعده داده بودیم، تحویل می دهیم.

وی افزود: امروز در نتیجه فعالیت های ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) بین 30 تا 70 درصد مشکلات4000 روستا با جمعیت 4 میلیون و 200 هزار نفر از آب و برق گرفته تا مدرسه و اشتغال، خانه بهداشت مرتفع شده است.

وی ادامه داد: به 40 هزار نفر در مناطق محروم، وام قرض الحسنه داده شده و 8730 واحد مسکونی برای مردم مناطق محروم ساخته ایم. 2004 بیمه‌نامه برای روستاییان صادر شده و 20 هزار کودک یتیم را تحت پوشش خود قرار داده ایم. به علاوه هزار جهیزیه نیز خانواده‌های واجد شرایط تحویل داده شده و هزینه درمانی 40 هزار سرطانی تأمین شده است.

مخبر همچنین با بیان اینکه ستاد اجرایی یازده بیمارستان را در مناطق محروم تکمیل کرده است، خاطرنشان کرد: برخی از این بیمارستان ها نزدیک به 25 سال نیمه تمام مانده بودند.

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در پایان افزود: هزار هکتار از اراضی تهران را تبدیل به جنگل کردیم که در راستای کمک به محیط زیست استان و مبارزه با معضل ریزگردها بوده است و بنا داریم این کار را در 1000 هکتار دیگر از اراضی اطراف تهران نیز انجام دهیم.
 
خیرات ستاد اجرایی فرمان امام(ره) فراوان است

 
رئیس دفتر مقام معظم رهبری نیز در این مراسم ضمن تقدیر و تشکر از زحمات دکتر مخبر و همکاران ایشان در ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گفت: این نهاد مقدس خیراتش در سال فراوان است که البته بنده به جهت مسئولیتی که دارم، کم و بیش در جریان فعالیت های این ستاد هستم.

حجت‌الاسلام و المسلمین محمدی گلپایگانی در مراسم افتتاح همزمان 200 مدرسه بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، با گرامیداشت اعیاد قربان و غدیر، به آغاز هفته دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: در دوران دفاع مقدس تمام جهان یکصدا جلوی ما ایستادند و حکومت مرتجع منطقه از همه توان خود استفاده کردند تا چراغ فروزان مملکت امیرالمومنین (ع) را خاموش کنند اما نتوانستند کاری از پیش ببرند. کار را به جایی رسانده بودند که حتی سیم خاردار را هم به ما نمی فروختند.
 
 
رئیس دفتر مقام معظم رهبری، مقاومت جمهوری اسلامی ایران را در دفاع مقدس تاریخی خواند و اظهار داشت: ما هشت سال یکصدا به استکبار «نه» گفتیم و تسلیم صحنه‌آرایی آنها نشدیم تا جایی که سازمان ملل متحد مجبور شد صدام را شروع کننده جنگ معرفی کند و خاتمه جنگ را اعلام نماید.

وی افزود: امروز هم اگر دشمنان انقلاب اسلامی ایران درصدی امکان موفقیت و پیروزی را برای خود متصور بودند، در حمله به ایران درنگ نمی‌کردند.

رئیس دفتر مقام معظم رهبری الگوی آموزش در مدارس جمهوری اسلامی را منطبق راه علی (ع) خواند و افزود: ما باید دانشمندانی متدین را برای آینده این حکومت پرورش دهیم. مگر شهید باهنر و رجایی و تمام 5 هزار معلم شهید و 36 هزار دانش آموز شهید چه کسانی بودند؟

وی پیوند مردم و رهبری را حاصل نگاه و تفکر امیرالمومنین دانست و گفت: من توصیه می‌کنم معلمان و مربیان آموزشی، خطبه‌های غدیر را سرلوحه تعلیم و تدریس خود در مدارس قرار دهند.

محمدی گلپایگانی از مسئولان آموزش و پرورش خواست، فرصت استثنایی مدیریت را از دست ندهند و گفت: حالا که مقام معظم رهبری در ترویج علم و دانش از هیچ کوششی فروگذار نیستند، خواهش می کنم از فرصت استفاده کنید و دانش آموزانی را برای آینده کشور تربیت کنید که در تمام شئون نمونه، مومن و متدین باشند.

حجت الاسلام و المسلمین محمدی گلپایگانی در پایان سخنرانی خود، از طریق ارتباط ویدئو کنفرانس مدارس برکت در استانهای بوشهر، کردستان، سیستان و بلوچستان و برخی استان های دیگر را افتتاح کرد.


تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها # توماج صالحی