بازدید 8751
۱

قرمزی گوشت چرخ‌کرده به دلیل افزودن پودر خون!

کد خبر: ۶۱۷۵۳۰
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۱ 25 August 2016
در برخی موارد، رنگ قرمز واقعا به علت استفاده‌ی بیشتر از گوشت است؛ اما تقلباتی هم ممکن است توسط برخی شرکت‌های بسته‌بندی غیرمتعهد انجام شود؛ مثلا پودر خون اضافه کنند.
 
به گزارش تسنیم، یک متخصص علوم و صنایع غذایی درباره‌ی قرمزی بیشتر برخی از گوشت‌های چرخ‌کرده گفت: در برخی موارد، رنگ قرمز واقعا به علت استفاده‌ی بیشتر از گوشت است؛ اما تقلباتی هم ممکن است توسط برخی شرکت‌های بسته‌بندی غیرمتعهد انجام شود؛ مثلا پودر خون اضافه کنند.

آراسب دباغ‌مقدم اظهار داشت: گوشت چرخ‌کرده اغلب با مقداری از چربی‌های دام مخلوط می‌شود و گاهی شرکت‌هایی که وجدان کاری را رعایت نمی‌کنند، تقلباتی هم در این موارد انجام می‌دهند که قابل پیگیری است. هر چند از لحاظ نظری، گوشت همه‌ی قسمت‌های دام را می‌توان چرخ کرد، اما به طور معمول، گوشت‌های درجه‌یک معروف به کبابی مانند راسته، چرخ نمی‌شود.
 
چرخ‌کردن به طور عمده، برای گوشت‌های درجه دو معروف به خورشتی مانند سردست، یا گوشت‌های درجه‌سه معروف به آبگوشتی است. ورود گره‌ها یا غدد لنفاوی در گوشت چرخ‌کرده، ممکن است به طور ناخواسته اتفاق بیفتد اما اگر سایر اعضا مانند طحال، لوزالمعده یا غدد پستانی به آن اضافه شود، تقلب محسوب می شود.
 
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۳
انتشار یافته: ۱
يعني همه دنبال سود زياد و كلاه سر اين و اون گذاشتن هستند / چرا
انصاف اين مردم كجا رفته
حرام خوري چرا عادي شده
دين و ايمان از اين مملكت داره ميره
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها # توماج صالحی