بازدید 2554
۱

30 درصد از واحدهای صنعتی در شرف ورشکستگی

دبیرکل خانه صنعت، معدن و تجارت گفت: 30 درصد از واحدهای صنعتی و بنگاه های اقتصادی با مشکلات بسیار جدی مواجه و در شرف ورشکستگی هستند.
کد خبر: ۵۹۷۸۶۵
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۶:۲۹ 15 June 2016
دبیرکل خانه صنعت، معدن و تجارت گفت: 30 درصد از واحدهای صنعتی و بنگاه های اقتصادی با مشکلات بسیار جدی مواجه و در شرف ورشکستگی هستند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، سیدمحمدرضا مرتضوی با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری سه شنبه شب شبکه دو سیما افزود: بخشی از بنگاه ها به بانک ها بدهکارند و به علت شرایط رکود و خاص اقتصاد کشور در 5 سال اخیر بدون تقصیر نتوانستند بدهی های خود را پرداخت کنند. 

وی با دسته بندی مشکلات تولیدکنندگان و بنگاه ها گفت: عده ای از بنگاه ها موفق به تکمیل و راه اندازی خطوط تولیدشان شدند امّا سرمایه در گردش ندارند و تعدادی از بنگاه ها هم به علت افزایش نرخ ارز‌ از هزار به سه هزار تومان دچار مشکل شدند.

مرتضوی با تاکید بر اینکه30 درصد از واحدهای صنعتی در شرف ورشکستگی هستند افزود: 40 درصد بقیه بنگاه ها هم با نصف ظرفیت خود کار می کنند.

در ادامه مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی در ارتباط تلفنی با این برنامه در پاسخ به این پرسش که منبع 16 هزار میلیارد تومانی که قرار است به 7500 بنگاه تعطیل تخصیص داده شود از کجاست؟ گفت: امسال تلاش گسترده ای در جهت خروج بنگاه های متوقف انجام شده است و بر اساس بخشنامه ای که بانک مرکزی صادر کرده است این منابع از منابع داخلی بانک ها و با سود مصوب شورای پول و اعتبار تأمین می شود.

علی یزدانی افزود: بر اساس این بخشنامه بانک ها موظفند بدون توجه به چک های برگشتی و بدهی های غیرجاری واحدهایی که توسط کارگروه های استانی تسهیل و رفع موانع تولید معرفی می شوند ، این تسهیلات را در وجه آن ها پرداخت کنند.

وی ادامه داد: بیش از 60 درصد مشکلات واحد ها ، نقدینگی و سرمایه در گردش است بنابراین بازگشت این تسهیلات عموماً یکساله است.

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی گفت: در مجموع وزارتخانه ده هزار بنگاه و 2 هزار طرح صنعتی را هدفگیری کردیم که امیدواریم تا پایان امسال همة‌ آنها به چرخه تولید برگردند.
در ادامه دبیرکل خانه صنعت، معدن و تجارت با تأکید بر اینکه به سرعت باید از واحدهای تولیدی حمایت کنیم گفت: بخش بزرگی از مشکلات این واحدها مالی است امّا مشکلات دیگری مانند بدهی های مالیاتی هم دارند. 

یزدانی هم گفت: رئیس سازمان مالیاتی بخشنامه ای را به همه استان ها صادر کرد که همه ادارات امور کل مالیاتی استان ها موظفند ظرف یک هفته گواهی موضوع تبصره ماده 186 را صادر کنند.
وی افزود: اختیارات کامل به آنان داده شده است که در اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی وقفه ای ایجاد نشود ضمن اینکه در بسته های حمایتی، هم یارانه ها و هم حمایت هایی مد نظر قرار داده شده است.

در ادامه نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه باید از واحد های تولیدی حمایت شود گفت: در قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور علاوه بر لزوم حمایت از تولید بر تعیین تکلیف معوقات بانکی و تقویت بنیه مالی آن ها هم تأکید شده است.

حمیدرضا فولادگر با بیان اینکه فروش اموال مازاد بانک ها روش دیگر برای تقویت بنیه مالی آن هاست، افزود: مقرر شد بانک ها از ابتدای امسال در مدت سه سال اموال مازاد و سهام های خود را بفروشند و سرمایه خود را افزایش دهند.
وی گفت: بانک ها باید توان تسهیلات دهی داشته باشند. 

در ادامه مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی گفت: اگر واحدهایی 18 ماه قبل دچار بحران شده باشند امّا لیست بیمه را هم رد کرده باشند می توانند از بخشودگی جرایم تأمین اجتماعی استفاده کنند.

یزدانی افزود:‌ از 87 هزار واحد صنعتی کشور بیش از 80 هزار واحد، کوچک و متوسط هستند و زیر 50 نفر اشتغال دارند که باید از آن ها حمایت شود.

وی گفت: در دو سال اخیر واحد های صنعتی زیادی به چرخه تولید برگشته اند امّا تعدادی هم تعطیل شدند.

یزدانی با بیان اینکه تدابیری در جهت شفاف سازی آمارها و پرداخت یارانه ها و حمایت از واحدهای کوچک و متوسط اندیشیده شده است، افزود: در سال 94 بیش از 850 واحد تعطیل را به چرخه تولید برگرداندیم که 16 هزار اشتغال ایجاد کرده است.

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی با تاکید بر اینکه دولت و وزارت صنعت و معدن و تجارت به امور واحدهای تولیدی بی توجه نیستند، گفت: امسال امیدواریم با بازگشت واحدهای متوقف اقتصادی بیش از 185 هزار اشتغال جدید ایجاد شود.

در ادامه دبیرکل خانه صنعت، معدن و تجارت گفت: اگر بانک ها در جهت حمایت از تولید همکاری کنند و بقیه معوقات بانکی را بدون احتساب بهره از واحدهای تولیدی بگیرند به سرعت می توانند به پول های خود برسند و واحدهای تولیدی هم آمادگی این کار را دارند. 

مرتضوی افزود: در غیر این صورت واحدهای تولیدی نمی توانند بدهی های خود را به بانک ها پرداخت کنند.

یزدانی گفت: در کل کشور بیش از 1500 واحد صنعتی توسط بانک ها تملک شده است که 1100 واحد در داخل شهرک های و نواحی صنعتی هستند.

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی افزود: بیشتر طرح واحدهایی که تملک شده اند تعطیل هستند و نیمه کاره رها شدند.

وی ادامه داد: در بخشنامه ستاد اقتصاد مقاومتی کشور تأکید شده است که بانک ها مکلفند این طرح ها را با منابع خود به بهره برداری برسانند.
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
فریت بار
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ماشالله چقدر خوب توضیح میدهند اینکار رابکنیم اون کاررابکنیم 85درصد واحدهای صنعتی وشهرک صنعتی ها تعطیل هستند مرد مومن کجای کاری برو به شهرک ها سربزن میبینی تاچند ماه دیکه سوپر مارکتی ها هم تعطیل میشن چشمتون روشن با مدیریتتون
برچسب منتخب
# حادثه سقوط بالگرد رییس جمهور # سید ابراهیم رئیسی # حسین امیر عبداللهیان # سیدمحمدعلی آل هاشم # مالک رحمتی
وب گردی